Büyük Yapalak Gazi Ortaokulu ve Gazi İlkokulunda Güzel Şeyler Oluyor

Elbistan Milli Eğitim Müdürlüğü Büyük Yapalak Gazi Ortaokulu ve Gazi İlkokulu öğretmenleri ve öğrencileri, KADEP’in Ekim ayının değeri olan ‘Ben Okudum Sende Oku’ etkinliği çerçevesinde Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kitap fuarına katıldı.

Büyük takdir toplayan ve beğeni ile karşılanan Kahramanmaraş Değerler Eğitimi Projesi (KADEP) kapsamında Ekim ayı sorumluluk etkinliği olan ‘Ben okudum, sende oku’ sorumluluk projesi kapsamında kitap fuarını ziyaret eden öğrenciler burada yazarlarla tanışma ve sohbet etme imkânı buldular.

Etkinliğe, Büyük Yapalak Gazi Ortaokulu ve Gazi İlkokulu Müdürü Mesut Erden, Müdür Yardımcısı Sema Altıntoprak, KADEP komisyonu ve 8.sınıfa giden 40 öğrenci katıldı.

Kitap Fuarı ziyareti ve etkinlikle ilgili bilgi aktaran Büyük Yapalak Gazi Ortaokulu Müdürü Mesut Erden, “Kitap okumak bir sorumluluktur. Bu anlamda öğrencilerimizi Kahramanmaraş’taki kitap fuarında götürdük. Öğrencilerimizin heyecanlarını görmek her şeye değerdi. Anlamlı ve önemli bir çalışmaya imza attığımız inancındayım. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.