FLO Ayakkabı firması tarafından İlimiz Onikişubat İlçesinde bulunan Sergentepe İlkokulunun tüm öğrencilerine (700) bot hediye edildi.

 

Hediye dağıtımı Flo Mağazacılık Genel Müdürü Tahir Bayraksoy, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, Sergentepe ilkokul Müdürü Şevket Kuzu ve birkaç Flo Mağazası personeli tarafından gerçekleşti.

HABERE AİT FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN ALTTA BULUNAN LİNKE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=eYqajWMJgAQ

 

FLO Firması Genel Müdürü Tahir Bayraksoy; Öğretmen ve öğrencilere depremden dolayı geçmiş olsun dileklerini iletti ve hediye dağıtımını neşeli bir ortamda yaptı.

Öğrencilere yönelik, “ Nisan ayı içinde size armağan edilen bir bayram var bu bayramın ismi nedir, Bu Bayramı Sizlere ve tüm dünya çocuklarına kim armağan etti? Öğretmenlik kutsal bir meslektir, hele de sınıf öğretmeni hiç unutulmaz sizlerde öğretmeninizi hiç unutmayın, onları ziyaret edin, telefonla arayın. Hangi meslek sahibi olacaksınız gibi sorular sorarak ortamı zevkli bir hale getirdiği. Öğrencilerin verdiği cevaplar kendisini de mutlu etti ve öğrencilere çalışma ve görevini iyi yapma konusunda mesajlarda verdi.

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, öğrencilerin mutlu olmasını sağlayan FLO Ailesine ve Kahramanmaraş Valiliğine teşekkür ederim dedi.