Fatih Anadolu Lisesi İlk Kez Pilav Günü Yaptı

Fatih Anadolu Lisesi İlk Kez Pilav Günü Yaptı
Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu İlçesinin güzide okullarından birisi olan, binlerce öğrenci mezun eden Fatih Anadolu Lisesi tarafından  mezunlarına yönelik "Pilav günü" düzenlendi.HABERE AİT VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ALTTAKİ...

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu İlçesinin güzide okullarından birisi olan, binlerce öğrenci mezun eden Fatih Anadolu Lisesi tarafından  mezunlarına yönelik "Pilav günü" düzenlendi.

HABERE AİT VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN

Pilav günü etkinliği saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasıyla başladı. Okul Müdürü Mehtap Süt, açılış konuşması yaptı. Peşinden hocaların hocası Doğan Yarpuzlu'nun konuşması, halkoyunları gösterisi, Şair Yazar Mustafa Okumuş'un ve eğitimci Nuri Yıldız'ın konuşması takip etti. Etkinliğe Fatih Lisesi mezunu  27. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal da katıldı ve pilav gününden duyduğu memnuniyeti  dile getirdi.

"Fatih Anadolu Lisesinde ilk pilav gününde bizleri yalnız bırakmayan değerli misafirlerimiz hoş geldiniz topluma sorumluluk sahibi çok kültürlü başarılı ve geçmişine sahip çıkan gençler yetiştirmek hedefimizdir." diyerek açılış konuşmasına başlayan okul Müdürü Mehtap Süt (Çalıkuşu) daha sonra şu ifadelere yer verdi:

" Okulumuz Boton bir eğitim modeli ile Türkiye'ye hizmet etmeyi hedeflemektedir Fatih Lisesi öğrencilerinden dürüstlük ilkesi ile uygun hareket etmelerini sosyal ve çevresel değişimde sorumluluk almalarını bekler, öğrencilerimiz odağımızdır, onları geleceğe hazırlarız. Doğaya, çevreye duyarlı, kendisine güvenen Atatürk ilkelerine bağlı bilinçli bireyler olmalarını sağlamak misyonumuzdur.

Piazza geri dönüşüm sergisi,  Spor ve sanatta il ve böyle şampiyonlukları,tüm yarışmalarda derece alan bir okuluz" dedi.

Hocaların hocası Doğan Yarpuzlu ve eğitimci Şair Yazar Mustafa Okumuş, eğitimci olarak yaşadıklarını dile getirdiler, katılımcılar anılarını anlattı, konuşmalardan sonra katılımcılara pilav ikramı yapıldı. Unulmayacak güzel bir etkinlik gerçekleştirildi.