Maraşta Haber
Maraşta Haber

Ertan Göl Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürü Oldu

Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünü 2 yılı aşkın yürüten Halil İbrahim Çolakkadı bugün itibariyle görevinden ayrıldı. Yerine çeşitli kademelerde yöneticilik yapmış başarılı eğitimci Ertan Göl, Milli Eğitim Bakanlığının 20.01.2017 tarihli atama kararnamesi ile Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Göl 24 Ocak 2017 günü yeni görevine başladı.   ERTAN GÖL’ÜN ÖZ GEÇMİŞİ 15.04.1968 tarihinde […]

Ertan Göl Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürü Oldu

24 Ocak 2017 - 22:28A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünü 2 yılı aşkın yürüten Halil İbrahim Çolakkadı bugün itibariyle görevinden ayrıldı. Yerine çeşitli kademelerde yöneticilik yapmış başarılı eğitimci Ertan Göl, Milli Eğitim Bakanlığının 20.01.2017 tarihli atama kararnamesi ile Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Göl 24 Ocak 2017 günü yeni görevine başladı.

 

ERTAN GÖL’ÜN ÖZ GEÇMİŞİ

15.04.1968 tarihinde Kahramanmaraş’ta doğdu. İlköğrenimini Kahramanmaraş Atatürk İlkokulunda (1974–1978), ortaöğrenimini sırası ile Kahramanmaraş Merkez Ortaokulu (1979–1981) ve Sütçü İmam Lisesinde (1982–1984) tamamladı. Üç yıl öğrenimine ara verip, değişik işlerde çalıştıktan sonra yükseköğrenimine Akdeniz Üniversitesi Burdur Eğitim Yüksek Okulunda (1987–1989) devam etti. 1989 yılında Akdeniz Üniversitesi Burdur Eğitim Yüksek Okulundan mezun oldu.

Çok sevdiği öğretmenlik mesleğine 1990 yılında Hakkâri İli Uludere İlçesi Şenoba Girikan İlkokulunda başladı. 1991 yılında Şırnak Şehitler İlkokulu Müdürlüğü görevine atandı. 1993 yılında Kahramanmaraş Ilıca Kasabası İlkokuluna atandı. Bu görevi sırasında Konya Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi bitirdi. (1995) Yine 1995 yılında Kahramanmaraş Ilıca Fatih İlkokulu Müdürlüğü görevine atandı. Bu görevi sırasında Ilıca Ortaokulu ile Ilıca Fatih İlkokulunu birleştirerek Kahramanmaraş’ta ilk İlköğretim Okulu olan Ilıca İlköğretim Okulu’nun  kurucu müdürlüğüne atandı. (1996)

Ilıca İlköğretim Okulunda okul müdürü iken yeniden Eğitim Kurumları Müdürlüğü Sınavına girerek (2000) kazandı.

Yine bu görevi sırasında Milli Eğitim Bakanlığının açmış olduğu Şube Müdürlüğü Sınavına girerek (2001) kazandı. Daha sonra sırası ile Adıyaman Kahta İlçesi ve Şanlıurfa Viranşehir Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlüğü görevlerine atanmışsa da kendi şehrine, kendi insanına hizmet vermek maksadı ile bu görevlere gitmedi.

29 Ağustos 2003 tarihinde Kahramanmaraş Merkez Gazi İlköğretim Okulu Müdürlüğü görevine atandı.

Gazi İlköğretim Okulunda göreve başladıktan sonra yedi yıllık çalışma süresi içerisinde gerek eğitim-öğretimin niteliği ve niceliği, gerek sosyal etkinlikler, gerek fiziki anlamda yeniden yapılanma ve gerekse de personel yönünden rehabilitasyon anlamında okulu zirveye taşıdı. Bu yıllık çalışma döneminde Gazi İlköğretim Okulu akademik başarı, sosyal çalışmalar, ülke ve uluslar arası birçok projeler, ülke ve ulusal düzeyde yapılan birçok Olimpiyat yarışmalarında başarıdan başarıya koştu. Milli Eğitim Bakanlığınca yapılan Ortaöğretim Kurumları Sınavında 2002 (OKS) 22.sırada aldığı okulu 2005 SBS İl Üçüncüsü, 2006 SBS İl İkincisi, 2007 SBS İl ikincisi, 2008 SBS İl ikincisi, 2009 SBS İl Birincisi, ve 2010 yılında SBS İl Birincisi yaparak başarıya taşıdı.

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Müdürlerinin Zorunlu Yer Değiştirme İşlemleri kapsamında 27 Ağustos 2010 tarihinde Merkez Binevler İlköğretim Okulu Müdürü olarak atandı.

Binevler İlköğretim Okulu Müdürlüğü görevine başladıktan sonra 17 Eylül 2010 tarihinde Kahramanmaraş Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı ve İSKUR GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Kurtul tarafından babası İsmail Kurtul adına yaptırılan İsmail Kurtul İlköğretim Okuluna Kurucu Müdürü olarak görevlendirildi.

Yedi ay gibi kısa bir sürede İsmail Kurtul İlköğretim Okulunun kuruluş sürecini tamamlayarak okulu gerek teknolojik yönden, gerek akademik başarı yönünden ve gerekse de sosyal çalışalar yönünden Kahramanmaraş’ın zirvesine taşıdı. Milli Eğitim Bakanlığınca yapılan 2011 Seviye Belirleme Sınavlarında (SBS) İsmail Kurtul İlköğretim Okulu Kahramanmaraş İl Birincisi oldu.

İsmail Kurtul İlköğretim Okulundaki kurucu müdürlük görevini 29 Nisan 2011 tarihinde tamamlayarak, tekrar kadrosunun bulunduğu Binevler İlköğretim Okulu Müdürlüğü görevine döndü.

02.01.2013 tarihinde Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğüne İnşaat Emlak işlerinden sorumlu Şube Müdürü olarak görevlendirildi.

IMG_0298

20.06.2014 tarihinde de Kahramanmaraş Büyükşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Temel Eğitim ve Suriyeli Öğrencilerden sorumlu İl Milli Eğittim Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi.

 

01.09.2015 tarihinden itibaren Kahramanmaraş Büyükşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Suriyeli Öğrenciler İl Koordinatörü olarak görev yapmakta iken,

Milli Eğitim Bakanlığının 20.01.2017 tarihli atama kararnamesi ile Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

25 yılı yöneticilik ve 3 yılı öğretmenlik olmak üzere 28 yıllık meslek hayatı boyunca 26 adet kurs ve seminerlere katıldı.

Yaptığı başarılı çalışmalar neticesinde 2 adet Aylıkla Ödüllendirme, 3 adet Takdirname ve 11 adet Teşekkür Belgesi ile ödüllendirildi.

Görev yaptığı her yerde okul, yol, su, elektrik, cami, sağlık ocağı, öğretmen lojmanlarının yapımına ve köy, belde, belediye teşkilatlanmalarına katkıda bulunarak devlet-vatandaş kaynaşmasında önemli rol oynadı. Bu sayede devlet, vatandaş işbirliği çerçevesinde eğitim kurumlarının yapılmasına, yapılandırılmasına, donatılmasına ve eğitim kalitesinin artırılmasına önemli katkılar sağladı.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Ertan GÖL, evli ve üç çocuk babasıdır.

http://marastahaber.com/ ailesi olarak Ertan Göl’e yeni görevinde başarılar dileriz.

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Ti...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egitim Müdürlüğünün Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen 2022-1-TR01-KA...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması ...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışmasının Kahramanmaraş Bölge elemesi tamamlandı. Dulkadiroğlu Sevim Şirikci Me...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kap...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI Milli Egitim Müdürlüğünün Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen 2022-...

Saçaklızade İlkokulu’nun “We Grow With Love”isimli etwinning projesi Saçaklızade İlkokulu’nun “We Grow ...

Kahramanmaraş Onikişubat Saçaklızade İlkokulu 4.sınıf öğretmenleri Güldane Sarı ve Ülker Kutluay yürüttükleri “We Grow With Love”isimli...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(2 Yorum)

SON EKLENEN HABERLER
PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu Basın Toplantısı Düzenledi. DEVA Partisi Kahramanmara...

Karatutlu: “Herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cu...

322. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 322. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dağlara kar yağar, yükselir sesi, Tozar Elif Elif, der Kar...

Saçaklızade İlkokulu’nun “We Grow With Love”isimli etwinning projesi Saçaklızade İlkokulu̵...

Kahramanmaraş Onikişubat Saçaklızade İlkokulu 4.sınıf öğretm...

Başkan Fırat Görgel: “Çok Çalışacak, Kahramanmaraş’ı Tekrar Ayağa Kaldıracağız” Başkan Fırat Görgel: “Çok...

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İnşallah bu kadim...

Kahramanmaraş’a İstiklal Madalyası verilişinin 99. yıl dönümü coşkuyla kutlandı Kahramanmaraş’a İst...

Trabzon Caddesinde, yıkılan Valilik binası bahçesindeki  Ata...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ