Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyon Projesi Slovakya İşbaşı İzleme Faaliyeti

Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyon Projesi Slovakya İşbaşı İzleme Faaliyeti
Kahramanmaraş İI Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında il genelinden 30 öğretmen ve idareci ile Slovakya Nitra şehrinde 12-16 Haziran 2023 tarihleri arasında İşbaşı İzleme faaliyeti...

Kahramanmaraş İI Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında il genelinden 30 öğretmen ve idareci ile Slovakya Nitra şehrinde 12-16 Haziran 2023 tarihleri arasında İşbaşı İzleme faaliyeti gerçekleştirilecektir.

Nitra şehrinde faaliyete Obchodnâ Akademia, ve Zâkladnâ $kola, kurumlar ev sahipliği yapacaktır. İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus strateji hedefleri ve Erasmus Kalite Standartlarına uygun bir planlama ile faaliyet gerçekleştirilecektir.

Programa Kahramanmaraş II Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Birimi Şube Müdürü Kemal KÖSEKUL, Arge Birimi PEK Sorumlusu Emre ARICI ve Erasmus Program Koordinatörü Kürşat ÇİFTÇİ katılım gerçekleştirmektedir.

Faaliyet kapsamında Avusturya Viyana ve Macaristan Budapeşte şehirlerine faaliyet öncesinde ve sonrasında kültürel gezi düzenlenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.