EĞİTİM-BİR-SEN'den Anneler Günü Etkinliği

EĞİTİM-BİR-SEN'den Anneler Günü Etkinliği
Eğitim-Bir-Sen Kahramanmaraş 1 Nolu Şube Kadınlar Komisyonu tarafından Anneler Günü programı düzenlendi.12 Mayıs Pazar günü kahvaltılı olarak düzenlenen programa, çok sayıda kadın üye katıldı. Programa; Memur-sen ve Eğitim-Bir-Sen...

Eğitim-Bir-Sen Kahramanmaraş 1 Nolu Şube Kadınlar Komisyonu tarafından Anneler Günü programı düzenlendi.

12 Mayıs Pazar günü kahvaltılı olarak düzenlenen programa, çok sayıda kadın üye katıldı. Programa; Memur-sen ve Eğitim-Bir-Sen Kahramanmaraş İl Başkanı Mehmet Çetin, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman ve bazı bürokrat eşleri ve çok sayıda kadın iştirak etti.

HABERE AİT VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN

Program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Daha sonra Memur-sen Kadın Komisyonu Başkanı Yüksel Eskalen günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Eskalen’den sonra İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman da selamlama konuşması yaptı. Konuşmaların son bölümünde Memur-sen ve Eğitim-Bir-Sen Kahramanmaraş İl Başkanı Mehmet Çetin sendikal çalışmalardan ve anneler gününün öneminden bahsetti. Başkan Çetin; “İnsanın kişiliğinin oluşumunda, yetenek ve hassasiyetlerinin gelişmesinde annesiyle geçirdigi yıllarının önemli bir yer tuttugu asikârdir.  Bir milleti millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerin payı vardır. Yine tarih boyunca milletine yol gösteren önderlerin, kahramanlarin yetişmesinde de anneler çok ayrı bir yere sahiptir.” diyerek annelik vasfının önemine dikkat çekti.

Daha sonra Bir Bilenle Bilge Nesil kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül verildi. Yarışmada 1.olan Kahramanmaraş Fen Lisesi öğrencisi Nehir Kayra Alçıngı 5000,00 TL, 2.olan İbrahim Çalık Anadolu Lisesi öğrencisi Yaren Gül Okumuş 4000,00 TL, 3.olan Kahramanmaraş Fen Lisesi öğrencisi Hatice Kübra Yeter 3000,00 TL, 4.olan İbrahim Çalık Anadolu Lisesi öğrencisi Handan Nazlı Çiçek 2000,00 TL ve 5.olan Necmettin Erbakan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Müberra Pak ise 1000,00 TL ödül aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.