Kahramanmaraş’ta 3 gün boyunca 36 seansla 11 İlçede 13 bin 854 öğretmene ‘’EBA Tanıtımı ve Kullanımı Uygulama Eğitimi’’ veren Millî Eğitim Bakanlığı EBA İçerik Uzmanları İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt’u makamında ziyaret ettiler.

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR

Adnan Gülözer, Oya Bayrak, Şirin Demircan, Vahide Tipioğlu ve Nilda Boyacıoğlu’dan oluşan EBA içerik uzmanları beraberinde Maarif Müfettişleri Başkanı Fevzi Küçük, EBA’dan sorumlu İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Sıddık Şirikçi, Fatih Projesi ve EBA İl görevlilerinden Dilek Konuş, Ali Bilal, Mehmet Gök ve Murat Arıcıoğlu ile birlikte İl Millî Eğitim Müdürüne nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.

Gayet samimi bir diyalog ortamında ki ziyarette içerik uzmanları,  verimli bir seminer olduğunu ve İl Millî Eğitim Müdürlüğünün katkılarından dolayı müdür Akkurt ve ekibine teşekkür ettiler.

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt’ta ‘’ verilen seminerin ilimiz eğitimine katkıları göz ardı edilemez, başta Millî Eğitim Bakanlığımız olmak üzere siz değerli içerik uzmanlarımıza, bu organizasyonda emeği geçen ilçe Millî Eğitim Müdürlerimiz ve Şube Müdürlerimize, İl görevlilerimize, okul yönetici ve öğretmenlerimize teşekkür ederim’’ dedi.

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR