Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünce yapılan açıklamada MEB, TEOG sistemi kapsamında, 8’inci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen birinci dönem ortak sınavların ilk oturumunun sağlıklı bir şekilde sona erdiği belirtildi.

 Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünce Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOG) kapsamında 8’inci sınıf öğrencilerinin gireceği ortak sınavlar öncesi okul müdürleriyle toplantı gerçekleştirilerek sınavın sağlıklı yapılması için tedbirler alınmıştı.

25 Kasım bugün yapılan birinci dönem ortak sınavların ilk oturumunda,  saat 09.00, 10.10, 11.20’de başlayarak 12.00 de sona erdi. Öğrenciler Türkçe, matematik, din kültürü ve ahlak bilgisi derslerinden sınava girdiler.

Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürü H.İbrahim Çolakkadı başta olmak üzere çalışma arkadaşları sınav yapılan okulları gezerek yerinde incelemelerde bulundu ve bir aksaklığa meydan verilmemesi için üstün gayret gösterdiler.

Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürü H.İbrahim Çolakkadı sınav bitiminden sonra sınavda görev alan okul müdürlerine gönderdiği mesajda şu ifadeler yer verdi: “ İlçemizde TEOG sınavı sorunsuz bir şekilde sona ermiştir. Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim”

26 Kasım 2015 Perşembe ikinci günün sınavında ise Fen ve Teknoloji, TC İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ile Yabancı Dil dersleri yer alacak. Ders başına 40 dakika süre verilen sınav aralarında 30 dakikalık boş zaman verilecek. Sınav yine 09.00’da başlayacak.