Depremde yüzlerce öğrencisini kaybeden okul ziyaret edilerek başsağlığı dilendi.

Depremde yüzlerce öğrencisini kaybeden okul ziyaret edilerek başsağlığı dilendi.
Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerde yüzlerce öğrencisini kaybeden Ayşe Gümüşer İlkokulu ve Gazi Ortaokulu yönetici ve öğretmenleri ziyaret edilerek başsağlığı dileğinde bulunuldu.ZİYARETE...

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerde yüzlerce öğrencisini kaybeden Ayşe Gümüşer İlkokulu ve Gazi Ortaokulu yönetici ve öğretmenleri ziyaret edilerek başsağlığı dileğinde bulunuldu.

ZİYARETE AİT FOTO-VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun'un eşi Sevilay Çoşkun hanımefendi, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü Enver Gökşen ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Akif Bulut , İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Akküncü depremde 250 öğrencisini kaybeden Ayşe Gümüşer İlkokulu Müdürü Şeref Gülaçtı, 350 öğrencisini kaybeden ve ağır hasarlı olup okuluda yıkılan Gazi Ortaokulu Müdürü Turgut Özer'i ziyaret ettiler.

Gazi Ortaokulu yıkıldığı için eğitim çalışmaları 5. ve 6. sınıflar eğitimlerini Ayşe Gümüşer İlkokulu binasında, 7. ve 8. sınıflar ise Şehit Cemil Kaçmaz Anadolu Lisesinde devam ediyorlar.

Ayşe Gümüşer İlkokulu Öğretmenler odasında ki ziyarette duygulu anlar yaşadı, bazı öğretmenlerin ağladığı görüldü, depremde yaşanan hatıralar anlatıldı, dualar edildi. İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, öğretmenlere baş sağlığı dileğinde bulundu ve depremde ailelerini kaybeden öğrencilere anne, baba şefkatiyle yaklaşılarak onların hayata tutunmalarını ve deprem tranvasını atlatabilmeleri için öğretmenlerin özveriyle yaklaşmaları gerektiğine işaret etti.