Bu Okulun Mezun Olacak Öğrencilerine İş Hazır

Bu Okulun Mezun Olacak Öğrencilerine İş Hazır
Akdeniz Bölgesi'nin en büyük su parkına sahip, çevre dostu ve doğa harikası bir kompleks olan Waterplanet Aquapark & Hotel ile Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü yapılması yönünde...

Akdeniz Bölgesi'nin en büyük su parkına sahip, çevre dostu ve doğa harikası bir kompleks olan Waterplanet Aquapark & Hotel ile Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü yapılması yönünde anlaşma sağlandı.

Waterplanet Aquapark & Hotel yöneticileri Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğünü 06 Aralık Perşembe günü ziyarette bulundular. Çalışmalarına Cuma günüde devam eden Waterplanet Aquapark & Hotel yönetici ekibi öğrencilerle de bir toplantı yaparak görüşlerini aldı.

Yapılacak işbirliği protokolü kapsamında Waterplanet Aquapark & Hotel Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden mezun olan öğrencileri istihdam edecek. Ara sınıflarda eğitim öğretime devam eden öğrencilerin de işletmede beceri eğitimlerini otellerinde yapmalarını sağlarken öğrencilere askeri ücretin %60 ı kadar yaklaşık 1900 - 2000 Tl ücret ödeyecek. Ayrıca öğrencilerin iaşe, konaklama, giyim kuşam vb. İhtiyaçlarını da karşılayacaktır.

Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ali ÖZDEMİR’de Waterplanet Aquapark & Hotel yöneticilerine okulumuza ve öğrencilerimize vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.