Maraşta Haber
Maraşta Haber

Başarılı Eğitim Yöneticisi Ertan Göl, DOĞA Koleji Eğitim Kurumlarının Başında

Kahramanmaraş Eğitim camiasının çok yakından tanıdığı, Türk Millî Eğitimine büyük emek ve katkı sunan, Başarılı Eğitim Yöneticisi Ertan Göl, DOĞA Koleji Eğitim Kurumlarının başına getirildi.   Ertan GÖL Kimdir ?          1967 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. İlköğretim (1974–1978), Ortaöğretim (1978–1981) ve lise eğitimini (1981–1984) Kahramanmaraş’ta tamamladı.                         Akdeniz Üniversitesi Burdur Eğitim Yüksek Okulundan 1988 yılında […]

Başarılı Eğitim Yöneticisi Ertan Göl, DOĞA Koleji Eğitim Kurumlarının Başında

30 Temmuz 2021 - 23:11A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Kahramanmaraş Eğitim camiasının çok yakından tanıdığı, Türk Millî Eğitimine büyük emek ve katkı sunan, Başarılı Eğitim Yöneticisi Ertan Göl, DOĞA Koleji Eğitim Kurumlarının başına getirildi.

 

Ertan GÖL Kimdir ?

         1967 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. İlköğretim (1974–1978), Ortaöğretim (1978–1981) ve lise eğitimini (1981–1984) Kahramanmaraş’ta tamamladı.

           

            Akdeniz Üniversitesi Burdur Eğitim Yüksek Okulundan 1988 yılında mezun oldu. 1988 yılında Hakkâri İli Uludere İlçesi Şenoba Girikan İlkokulunda çok sevdiği öğretmenlik mesleğine başladı.

           

            Şırnak Şehitler İlkokulu Müdürü olarak 1990 yılında yöneticilik hayatına başlayan Ertan GÖL. sırası ile Kahramanmaraş Ilıca Kasabası İlkokulu müdürü, Ilıca Ortaokulu ile Ilıca Fatih İlkokulunu birleştirilmesi sonucu Kahramanmaraş’ta ilk İlköğretim Okulu olan Ilıca İlköğretim Okulu’nun  Kurucu Müdürü olarak görev yaptı. Ilıca İlköğretim Okulu Müdürlüğü görevine devam ederken 1996 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi bitirdi.

 

           

            Daha sonra 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığının açmış olduğu Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlüğü Sınavına girerek sınavı kazandı. Adıyaman Kahta İlçesi ve Şanlıurfa Viranşehir Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlüğü görevlerine atanmışsa da kendi şehrine, kendi insanına hizmet vermek maksadı ile bu görevlere gitmedi.

           

            2003 yılında Kahramanmaraş Merkez Gazi İlköğretim Okulu Müdürü olarak atandı. Gazi İlköğretim Okulunda göreve başladıktan sonra yedi yıllık çalışma süresi içerisinde gerek eğitim-öğretimin niteliği ve niceliği, gerek sosyal etkinlikler, gerek fiziki anlamda yeniden yapılanma ve gerekse de personel yönünden rehabilitasyon anlamında okulu zirveye taşıdı. Bu yedi yıllık çalışma döneminde Gazi İlköğretim Okulu akademik başarı, sosyal çalışmalar, ülke ve uluslar arası birçok projeler, ülke ve ulusal düzeyde yapılan birçok Olimpiyat yarışmalarında başarıdan başarıya koştu. Milli Eğitim Bakanlığınca yapılan Ortaöğretim Kurumları Sınavında 2002 (OKS) 22.sırada aldığı Gazi İlköğretim Okulu’nu 2005 yılında SBS İl Üçüncüsü, 2006 yılında SBS İl İkincisi, 2007 yılında SBS İl Birincisi, 2008 yılında SBS İl Birincisi, 2009 yılında SBS İl Birincisi, ve 2010 yılında da SBS İl Birincisi yaparak başarının zirvesine taşıdı.

 

 

2003 Yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından değişen Yeni Müfredat Programının (Çoklu  Zeka Kuramı ve Yapılandırmacı Yaklaşım) Kahramanmaraş’ta tüm yönetici ve öğretmenlere tanıtımı sürecinde görevlendirilerek il Koordinatörü olarak görev aldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Müdürlerinin Zorunlu Yer Değiştirme İşlemleri kapsamında 2010 yılında Merkez Binevler İlköğretim Okulu Müdürü olarak atandı.

 

Binevler İlköğretim Okulu Müdürlüğü görevine başladıktan hemen sonra Kahramanmaraş Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı ve İSKUR GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Kurtul tarafından babası İsmail Kurtul adına yaptırılan İsmail Kurtul İlköğretim Okuluna Kurucu Müdürü olarak görevlendirildi. Yedi ay gibi kısa bir sürede İsmail Kurtul İlköğretim Okulunun kuruluş sürecini tamamlayarak okulu gerek teknolojik yönden, gerek akademik başarı yönünden ve gerekse de sosyal çalışalar yönünden Kahramanmaraş’ın zirvesine taşıdı. Milli Eğitim Bakanlığınca yapılan 2011 yılında Seviye Belirleme Sınavlarında (SBS) İsmail Kurtul İlköğretim Okulu Kahramanmaraş İl Birincisi oldu. İsmail Kurtul İlköğretim Okulundaki kurucu müdürlük görevini  2011 yılında tamamlayarak tekrar kadrosunun bulunduğu Binevler İlköğretim Okulu Müdürlüğü görevine döndü.

 

 

 2012 yılında Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğüne İnşaat Emlak işlerinden sorumlu Şube Müdürü atandı. 2014 yılında Kahramanmaraş Büyükşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Temel Eğitim ve Suriyeli Öğrencilerden sorumlu İl Milli Eğittim Müdür Yardımcısı olarak atandı.

 

Bu görevine devam ederken Milli Eğitim Bakanlığının 20.01.2017 tarihli atama kararnamesi ile Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Yine bu süreçte Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonu Projesine (PİCTES) koordinatör olarak görevlendirildi. Daha sonra Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden kendi isteği ile ayrıldı.

 

Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilikleri görevleri sırasında bir çok önemli başarılara imza attı. Kahramanmaraş’a 35 yılda yapılmış 81 eğitim kurumuna karşılık, İnşaat emlak ve bütçe yatırımdan sorumlu olduğu 2013-2015 yılları arasında 163 eğitim kurumu, 2190 Derslik, 3406 kişilik öğrenci pansiyonu, 5 Atölye ve 5 Spor Salonu projesinin şehrimize kazandırılmasını sağladı.

 

Otuz üç (33)  yıllık meslek hayatı boyunca çok sayıda kurs ve seminerlere katıldı, ayrıca yöneticilere ve öğretmenlere bir çok kurs ve seminerler verdi..

 

Yaptığı başarılı çalışmalar neticesinde Milli Eğitim Bakanlığınca İki adet Aylıkla Ödüllendirme, Üç adet Takdirname, On Bir adet Teşekkür Belgesi ve Bir adet Başarı Belgesi ile ödüllendirildi.

 

Görev yaptığı her yerde okul, sağlık ocağı, kamu binaları yapımına ve köy, belde, belediye teşkilatlanmalarına katkıda bulunarak devlet-vatandaş kaynaşmasında önemli rol oynadı. Bu sayede devlet, vatandaş işbirliği çerçevesinde eğitim kurumlarının yapılmasına, yapılandırılmasına, donatılmasına ve eğitim kalitesinin artırılmasına önemli katkılar sağladı.

2020 yılı Temmuz ayında kendi isteği ile emekliye ayrıldı.

 

Emeklilik sürecinin başlaması ile birlikte Kahramanmaraş’ta bir çok başarılara imza atan, önemli ticaret hamlelerinde bulunan Kahramanmaraş, Adana, Kayseri, Gaziantep ve Çorum Doğa Koleji Eğitim Kurumları Kurucusu başarılı ve girişimci iş adamı Uzman Dr. Halil GÜRSOY tarafından Doğa Koleji Eğitim Kurumları Genel Müdürü olarak görevlendirildi.

 

http://marastahaber.com/ ailesi olarak ; Engin yönetim tecrübesi, geçmiş başarılı yöneticilikleri, aldığı devlet terbiyesi, mütevazi, naif kişiliği ile Doğa Kurumları Ailesine liderlik, kurum çalışanlarına rol model ve rehberlik  yapacak olan Kahramanmaraş kamuoyunun yakından tanıdığı sevilen yönetici Ertan GÖL’ün kurumu başarıya taşıyacağına yürekten inanıyor, Doğa Koleji Eğitim Kurumları Ailesine ve Müdürümüze yeni dönemde ve yeni görevlerinde başarılar diliyoruz

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Arif Balduk Ortaokulunda Anlamlı Etkinlik Arif Balduk Ortaokulunda Anlamlı Etkinli...

Onikişubat Arif Balduk Ortaokulunda ” Dilimizin Zenginleştirilmeesi Projesi” kapsamında okul bahçesinde güzel ve anlamlı bi...

Fatmalı İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine trafik eğitimi Fatmalı İlkokulu ve Ortaokulu öğrenciler...

KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT – Fatmalı İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine Jandarma Trafik ekiplerince  Trafik kuralları anlatıldı....

Çakmakçı Sait Ortaokulu öğrencilerden muhteşem bir etkinlik Çakmakçı Sait Ortaokulu öğrencilerden mu...

Dulkadiroğlu Çakmakçı Sait Ortaokulu Türkçe öğretmeni Tufan YORULMAZ tarafindan ,7 sınıf öğrencilerden oluşan drama öğrencileri 12 Mart...

Ahmet Bayazıt İlkokulu Birinciliğe Doymuyor Ahmet Bayazıt İlkokulu Birinciliğe Doymu...

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen İlkokullararası 1. ve 2. Sınıflar arsında yapılan  “İstiklal Marşımızı Okuyo...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
319. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 319. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya Milletleri birlik oldular Gelip güzel yurda birden d...

Arif Balduk Ortaokulunda Anlamlı Etkinlik Arif Balduk Ortaokulunda ...

Onikişubat Arif Balduk Ortaokulunda ” Dilimizin Zengin...

Fatmalı İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine trafik eğitimi Fatmalı İlkokulu ve Ortao...

KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT – Fatmalı İlkokulu ve Ortao...

Çakmakçı Sait Ortaokulu öğrencilerden muhteşem bir etkinlik Çakmakçı Sait Ortaokulu ö...

Dulkadiroğlu Çakmakçı Sait Ortaokulu Türkçe öğretmeni Tufan ...

Ahmet Bayazıt İlkokulu Birinciliğe Doymuyor Ahmet Bayazıt İlkokulu Bi...

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen İlkokul...

Zeytindere Ortaokulu Niğde de Bölge Birincisi Oldu Zeytindere Ortaokulu Niğd...

Onikişubat Zeytindere Ortaokulu Niğde de 2023-2024 sezonunda...

“Onikişubat Sahnede yarışması finali”nde Aziz Sancar Anadolu Lisesi rüzgarı esti. “Onikişubat Sahnede...

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize e...

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli Çağrıda Bulundu. Atanamayan Uzmanlar Derne...

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli E...

Sahipsiz Memleketim! Sahipsiz Memleketim!

Biz Kahramanmaraşlılar, depremin ardından geçen on üç ay içi...

318. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 318. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İslâmın beş şartı, Rabbim sorucu Bıkıp usanmadan tutsak or...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ