Barış Pınarı Kahramanlarına Dualarla Destek

Barış Pınarı Kahramanlarına Dualarla Destek
Kahramanmaraş’ta 11 Ekim 2019 Cuma namazına müteakip temel eğitim, orta öğretim, mesleki eğitim ve din öğretiminden tüm okulların katıldığı eğitim yuvalarında Barış Pınarı Kahramanlarına destek amacıyla fetih süresi...

Kahramanmaraş’ta 11 Ekim 2019 Cuma namazına müteakip temel eğitim, orta öğretim, mesleki eğitim ve din öğretiminden tüm okulların katıldığı eğitim yuvalarında Barış Pınarı Kahramanlarına destek amacıyla fetih süresi ve Dualarla Destek çıkıldı.

[otw_shortcode_button href="https://marastahaber.com/foto-galeri/kahramanmarasta-baris-pinari-kahramanlarina-fetih-suresi-ve-dualarla-destek-cikildi-163805h.html" size="medium" icon_type="general foundicon-left-arrow" icon_position="left" shape="square" color_class="otw-red"]Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın[/otw_shortcode_button]

Cuma namazına müteakip okul bahçesinde ve caddede Sütçü İmam Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri muhteşem bir kareografisi gerçekleştirerek duygulu marşlar okudular.

Okul yönetiminin ve öğretmenlerinin, öğrencilerinin kendi imkânlarıyla yapmış olduğu 320 metrekarelik uygulama mescidinde kılınan Cuma namazından sonra İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, Yardımcısı Mustafa Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Kurt başta olmak üzere Okul Müdürü Emrullah Balbaba ve Müdür Baş Yardımcısı Mehmet Ardıç’ın Hakan Hiçyılmaz, Ayşe Erdoğan, Ali Karabudak ve Mustafa Duva başta olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen programda duygulu anlar yaşandı. Zalime Korku, Mazluma Umut olarak yola çıkan TSK’ya dualar ve başarı dileklerinde bulunuldu.

Maraş’ın muhteşem sesi olarak bilinen Ramazan Adanır Hoca Koordinatörlüğündeki mehter marşları ve ilahiler, marşlar dinleyenlerden ve izleyenlerden tam not aldı.