Kahramanmaraş Onikişubat Maarif Mahallesinde yer alan Aziz Sancar Anadolu Lisesi 2022-2023 eğitim öğretim yılına güçlü ve dinamik yeni  yönetim ve öğretim kadrosu ile hazırlık çalışmalarını tamamlayarak başarıya koşuyor.

 

HABERE AİT FOTO VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ALTTA Kİ LİNKE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=COfHUOLfXhQ

 

Okul Müdürü Alaiddin KÖSE, Temmuz 2022 ayında okulda yeni göreve başladığını, yaz tatilinde okulda ve okul kız pansiyonunda belirlenen ihtiyaçların İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün destekleri ile tamamlamaya çalışıldığını belirtti. Kaliteli eğitim öğretim vermek, verimliliği ve başarıyı artırmak adına okulun tüm birimleri gözden geçirildi ve birçok alan yeniden düzenlendi. Amacımız, ülkemizin en değerli varlığı olan öğrencilerimize milli, manevi ve evrensel değerlerimizi kazandırmak, onları hayata ve yüksek öğretim sınavlarında başarılı olmalarını sağlayarak iyi bir vatandaş ve iyi bir meslek sahibi olmalarını sağlamaktır. Bu vesileyle okulumuza desteklerini esirgemeyen İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Büyükşehir ve Onikişubat belediyesine, çalışanlarımıza, velilerimize vd. kurumlarımıza teşekkür ediyorum. Yeni öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. “

Köse, ayrıca önceki okulu ile ilgili olarak ta şu ifadeleri paylaştı:

“İlimizin çok değerli eğitim yöneticileri ve LGS 2022 de 27 Fen Lisesi kazandırarak ilçemizde devlet ortaokulları arasında birinci yani ŞAMPİYON olan benim önceki okulum, Ömer Faruk Arıkan Orta Okulunun çok değerli yöneticileri ile değerlendirme toplantısına katıldık. Tebrik ve kutlamalarından dolayı müdürlerime teşekkür ediyorum. Aynı şekilde TYT, AYT de AzIz Sancar Anadolu Lisesinde de başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.