Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Son yıllarda Kahramanmaraş’ta hentbol ’da çığır açan, bu sene de Türkiye Dördüncüsü olan  “Altın Kızlar’ı” makamında kabul ederek ödüllendirdi.

Hentbol okul sporlarında son üç yıldır Türkiye şampiyonasına Kahramanmaraş  Onikişubat Altınova şehit bayram demirci ortaokulunun altın kızları Kahramanmaraş’ımıza bir Türkiye derecesi daha getirmiştir. 2013 yılında Türkiye üçüncülüğü, 2014 yılında Türkiye şampiyonu olan altın kızlar 2014-2015 eğitim öğretim yılında yapılan okul sporları yıldız kızlar hentbol Türkiye şampiyonasında Türkiye dördüncülüğünü kazanmıştır. Son üç yıldır Türkiye derecesi kazanan Kahramanmaraş’ın altın kızları il milli eğitim müdürlüğünde İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt’u makamında ziyaret etti. Ziyarete Millî Eğitim Şube Müdürü  Ramazan Paysoy’da eşlik etti.

Habere Ait Foto Galeri için Tıklayın!

Altınova Şehit Bayram Demirci Ortaokulu Müdürü Veli Tahta, Beden Eğitimi Öğretmeni Ejder Nacaroğlu, Altın kızlardan; Ebru Yıldız, Tenzile Kaypak, Esma Demirci, Elif İnce, Emine Demirci Fatmagül Akbulut, Bilgenur Türkoğlu, Buket Kazcı, Melike Kazcı, İlayda Aktop, Seher Avşar’ı makamında kabul eden Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt oku müdürü, öğretmen ve öğrencileri tebrik etti ve muhtelif hediyelerle ödüllendirdi.

Akkurt, “ Sağlam Kafa Sağlam Vücutta Bulunur” atasözünü hatırlatarak, spor yaparak sağlıklı olmanın önemine değindi ve sağlıklı vücuda sahip olan insanında sağlıklı düşünebileceğini, üretken ve başarılı olabileceğini ifade etti.

Habere Ait Foto Galeri için Tıklayın!