1995 yılında Amerika Birleşik Devleti’nde kurulan NordicNaturals, sunduğu ek besin ürünleri ile 35 ülkede lider tedarikçi olmaya devam etmektedir. NordicNaturals ürünleri; EPA, Prenatak, Ultimate serisi, Junior serisi ve Daily serisi ürünlerinden oluşmaktadır.

Hamile ve emziren anneler için özel geliştirilen NordicNaturals Prenatal; sinir ve bağışıklık sistemleri ile beyin ve gözlerin sağlıklı gelişimini sağlamaktadır. Hamilelerin ve emzirme sürecinde olan anne adaylarının ideal DHA alımını sağlayan ürün, sağladığı Omega 3 desteği ile annelerin süt miktarını arttırmakta ve aynı zamanda annelerin ruhsal, sinirsel durumunu olumlu yönde etkilemektedir. NordicNaturals ürünü olan Prenatal DHA ürünü sağlık bakımında testlerden geçmekte ve anneler ile bebeklerin toksisite riskine maruz kalmadan önemli besin maddelerini almalarını sağlamaktadır.

NordicNaturals markasının Daily serisinde; NordicNaturals Daily Omega Kids, NordicNaturals Daily DHA ve NordicNaturals Daily Omega+Vitamin D3 ürünleri bulunmaktadır.

Omega desteğini almak için dilediğiniz NordicNaturals Ürünleri arasında size en uygun olan çeşitleri tespit edilebilir, markanın sağladığı besin desteği ile sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralayabilirsiniz.

http://www.dermoeczanem.com/nordic-naturals