Çağımızın yaşam tarzında, soğutma sistemleri farklı kullanım alanlarıyla vazgeçilmez sistemler haline gelmiş durumda. Evlerde kullanılan buzdolapları, derin dondurucular, işletmelerde kullanılan soğutma dolapları, derin dondurucular, içecek dolapları gibi ürünler, aslında yaşamlarımızı çok kolaylaştıran ve aynı zamanda olmazsa olmaz hale gelmiş teknoloji ürünleridir. Bu alanlarda oluşan ve sürekli artan ihtiyaçlara odaklı olarak, yeni teknolojilere sahip yeni ürünler sürekli bir şekilde yaşam standartlarımızı yükseltmeye yönelik olarak hazırlanıyor. Bu durum örneğin derin dondurucu fiyatları konusunda da, sürekli düşüş yaşanmasına ve daha kolay ulaşılabilir olmalarına sebep oluyor.

 

Sandık tipi derin dondurucular, büyük aileye sahip evlerde en çok tercih edilen saklama cihazları olarak yoğun bir şekilde kullanılıyor. Bununla birlikte bu türlü derin dondurucular özellikle gıda alanında faaliyet gösteren işletmeler için, olmazsa olmaz ürünler olarak ilk sıralarda geliyor. Her iki ihtiyaca yönelik olarak seçenek sunabilmek ise, bu tür ürünleri geliştiren firmaların ihtiyaçları net olarak belirleyebilmelerine bağlı oluyor.

 

Farklı içecek türlerinin işletmelerde soğuk olarak sunulması zorunludur. Bununla birlikte içecek türlerinin farklılıkları ve kapladıkları yer anlamında, farklı soğutma dolaplarının geliştirilmesi gerekiyor. Örneğin Cola dolabı olarak hazırlanmış olan dolaplarda, farklı içecek türlerinin soğutulmaya çalışılması, istenilen işlevselliği yerine getirmeyebiliyor. Amacına uygun dolap seçimleri yapabilmek için, bu alanda çeşitli seçenekler sunabilen Şenocak’ a başvurulması önemlidir.

 

Her içeceğin şişeleme özelliklerinden, ambalajlarına ve farklı soğutma seviyelerine paralel olarak farklı soğutma dolaplarında soğutulması, daha az enerji tüketilmesine ve dolayısıyla kar amacı güden işletmelerin maliyetlerinin düşmesine ve daha fazla kar etmelerine olanak tanır. Sürekli olarak devam edilen araştırma ve geliştirme çalışmalarının sonuçlarına göre, ürün geliştirmeleri yapmaya devam eden Şenocak, soğutma ihtiyacının her alanına yönelik en üst seviye çözümler sunabiliyor. Bu durum işletmelerin ve tüketicilerin ihtiyaçlarını tam olarak belirledikten sonra, sunulan ürün seçeneklerinin özelliklerini araştırmaları sonucunda, en işlevsel ürüne ulaşabilmelerine sebep oluyor. Tüketicilerimizin ihtiyaçlarına göre soğutucu ürünlerine ulaşabilmeleri için, mutlaka Şenocak ürün yelpazesine danışmalarını öneriyoruz. Yaşam standartlarımızı daha fazla iyileştirmeye yönelik ürün geliştirmelerine sürekli devam eden firmamız, tüm tüketicilerimizin yararına olacak ileri teknoloji ürünlerin geliştirilmesi konusunda büyük bir hassasiyet sergilemeye devam ediyor.