Hayatın sürprizler ile doludur. Bazı sürprizler ise can yakıcı olabiliyor. Sony Xperia Z1 Honami su geçirmezlik özelliği ile her hangi bir durumda su ile temas etmesi sizin için problem olmaktan çıkar. Tozlanmaya karşı da dayanıklı olan bu akıllı telefon iş hayatında toz ile sık karşılaşanlara da öneriliyor. Ayrıca muhteşem kamerası ile dilediğiniz an dilediğiniz fotoğrafı kaliteli olarak çekip, videolarınızı anında facebook aracılığı ile paylaşabilirsiniz.

Kablolu bir hayat yaşadığımız şu günlerde Sony Xperia Z1 Honami imdadınıza yetişecek bir yeniliğe de imza attı. Sony Xperia Z1 Honami ‘de bulunan kablosuz NFC uygulaması sayesinde tanımladığınız 100’den fazla Sony cihazına tek tuş ile bağlanmanızı sağlıyor.

Teknik Özellikleri ve Ekran

Sony Xperia Z1 Honami akıllı cep telefonu Qualcomm MSM 8974 Snapdragan 800 işlemciye sahip olup 4 işlemci öekirdeğine sahiptir. Android 4,2 işletim sistemi bulunan akıllı cep telefonunun ekran boyutu ise 5” olarak tasarlandı.880 saat batarya bekleme süresine sahip olan Sony Xperia Z1 Honami Akıllı cep telefonu ile konuşma süresi de 830 dakikadır.

Sony Xperia Z1 Honami Sahip Olmanın Kolay Yolu

Elinize aldığınız anda muhteşem uyumuna,simetrisine ve cam yüzeyine hayran kalacağınız Sony Xperia Z1 Honami’ ye www.bizdeuygun.com/Sony-Xperia-Z1-Honami.html adresinden özel indirimler ile kolayca sahip olabilirsiniz. Orijinal, faturalı ve garantili olan Sony Xperia Z1 Honami Sitenin anlaşmalı olduğu kargo aracılığı ile evinize ya da iş yerinize kadar özel olarak teslim edilir.