Aynı özelliklerdeki diğer markaların yarı fiyatına telefon sunan General Mobil, dünya pazarında büyük bir başarı yakaladı. Ülkemizde de geçtiğimiz yılın en fazla satan modeli General Mobil Discovery oldu. En çok satan bu model için yeni bir güncellme yayınlandı. Bundan sonra Android 4.4 KitKat güncellemesi yapılabilecek. Güncellemeyi yapmadan önce verilerinizi yedeklemeyi unutmayınız.

General Mobile firmasının fiyat/performans açısından büyük bir başarıya sahip olan Discovery modeline uzun bir süredir Android 4.4 KitKat güncellemesinin gelip gelmeyeceği konuşuluyordu.

Firma bu konu hakkında geçtiğimiz aylarda bir açıklama yapmış ve güncellemenin yaz aylarında yayımlanacağını müjdelemişti.GM: Discovery için Android 4.4 KitKat güncellemesinin dağıtımına bugün sürpriz bir şekilde başlandı. Ancak bu güncelleme henüz OTA üzerinden sunulmuyor. Beta aşamasında olan Android 4.4 KitKat güncellemesini kurabilmek için firmanın Web sitesine girip şartları kabul edip indirmeniz gerekiyor.”Bu güncelleme ile cihazınızdaki tüm kişisel verileriniz silinecektir.” uyarısını okuduğunuzu onayladıktan sonra mail adresinize Android 4.4 KitKat güncellemesi gönderilecek. PC üzerinden kurulan bu güncellemenin henüz Beta aşamasında olduğunu ve bazı hatalar ile karşılaşabileceğinizi belirtelim.Android 4.4 KitKat güncellemesinin nihai sürümünün yaz aylarının sonlarına doğru OTA’dan direkt yükleneceğini tahmin ediyoruz.