Millî Eğitim Bakanlığı ile Gençlik Spor Bakanlığının bu yıl ilkini düzenlediği öğretmenler kupası Türkiye şampiyonasının Kahramanmaraş il finali yapılarak birinciler belli oldu.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

Osman Sayın kapalı Spor salonunda gerçekleşen final müsabakalarında ilk karşılaşma Futsal dalında Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü takımı ile Türkoğlu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü takımı arasında  oldu ve finale Türkoğlu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü takımı çıktı.

İkinci karşılaşma ise Voleybol dalında oldu ve Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü takımı ile Göksun İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü takımı arasında oldu  ve finale Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü takımı yükseldi.

Üçüncü karşılaşma Basketbol dalında oldu, Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü takımı ile Türkoğlu  İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü  takımı arasında oldu ve Finale Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü takımı yükseldi.

Bayanlar Masa Tenisinde Göksun İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, Erkekler Masa Tenisinde ise Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü Finale yükseldi.

Sporcuların madalyaları İl Millî Eğitim Müdür Yardımları Ahmet Sarıtürk, Ahmet Akküncü, Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürü Harun Kurt, Göksun İlçe Millî Eğitim Müdürü Halit Demirtaş, Onikişubat İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Akif Bulut, Türkoğlu İlçe Millî Eğitim Müdürü Adem Aydoğar ,İl Millî Eğitim Şube Müdürü Kenan Abacı ve Onikişubat İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Hasan Ataş tarafından takıldı.