Kahramanmaraş Dulkadiroğlu TOKi Kazımkarabekir MTAL’nin düzenlediği 1.TOKİ Kazımkarabekir MTAL dostluk hokey turnuvasına ilgi büyük oldu.

TOKi Kazımkarabekir MTAL’nin  spor salonunda yapılan 1.TOKİ Kazımkarabekir MTAL dostluk hokey turnuvasında okulul öğrencilerinin de oynadığı Kahramanmaraş Hokey takımı birinci olurken ikinciliği Adıyaman Ali Ege Spor kulübü üçüncülüğü ise Hatay Hassa Belediye Spor kulübü oldu.

Turnuva ile ilgili görüşünü aldığımız TOKİ Kazımkarabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Huzeyfe Tahiroğlu şunları söyledi.

“Geleneksel hale getirmeyi düşündüğümüz hokey turnuvasına çevre illerimizden gelen dört takımla birlikte toplam altı takım katılmıştır. Aralarında milli hokeycilerimizin de bulunduğu Kahramanmaraş Hokey takımı açık ara rakiplerini farklı yenerek şampiyon olmuştur. Âmâ önemli olan hokey sporuna gönül veren tüm gençlerimizin kaynaşmasıdır. Bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen basta hocamız Vakkas Çelik olmak üzere bütün sporcu ve hocalarımıza teşekkür ederim.