21-25 Mart Tarihleri arasında Amasya’da oynanan U16 Erkekler Salon Türkiye Şampiyonası sona erdi. Önce 51 takımın grup maçlarına katıldığı daha sonra ise Türkiye Şampiyonası için 9 Erkek takımının mücadele ettiği  Şampiyon oldu.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

Nizip Belediyesi SK İkinci, Suruç GSK Üçüncü ve Gaziantep Doruk SK Dördüncü oldu.

Şampiyonanın sona ermesiyle düzenlenen kupa töreninde Kahramanmaraş Hokey SK’nın kupa ve madalyalarını Amasya GHSİM İl Müdürü Sayın Abdullah Kodek, İkinci olan Nizip Belediyesi SK’nın kupa ve madalyalarını Amasya İl Temsilcimiz Seyit Ahmet Kanık, Üçüncü olan Suruç GSK’nın kupa ve madalyalarını Lig ve Organizasyon Kurulu Üyemiz Halil Çınar, Dördüncü olan Gaziantep Doruk SK’nın kupa ve madalyalarını ise MHK Üyemiz Ali Yıldırım verdi.

Amasyada Türkiye Şampiyonu olan Kahramanmaraş Hokey takımını karşılayan il temsilcisi Huzeyfe Tahiroğlu ise şunları söyledi:

“Çok çalıştılar, azmettiler ve başardılar. Vakkas Hocamızın önderliğinde disiplinli, istekli ve özverili bir şekilde hiç aksatmadan bütün zorluklara ve bazı imkânsızlıklara rağmen memleketimize şampiyon olarak geldiler. Bu şunu bir kez daha gösterdi ki Kahramanmaraş Hokey Takımımız her kategoride şampiyonluğun en büyük adayıdır. Ben tekrar hepsini kutluyorum.” Dedi.