Haftayı 1 puanla kapatan Akdeniz Aslanları kendi evinde oyanılacak olan Fethiyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor…

Kırklarelispor deplasmanından 1 puanla dönen Kahramanmaraşspor, Fethiyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Kahramanmaraşspor, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği rakibi Fethiyespor, maçının hazırlıklarınadün başladı. Son haftalarda aldığı mağlubiyetleri unutup ligde üst sıralara çıkmak isteyen Kahramanmaraşspor, Pazar günü Kırklarelispor deplasmanına gitmişti. Deplasmanda karşılaştığı Kırklarelispor maçında 1-0 geriye düşen Kırmızı-Beyazlı temsilcimiz maçın 90’ncı dakikasında bulduğu golle 1 puanın sahibi olmuştu. 2015-2016 futbol sezonunda ligde oynadığı 4 maçta sadece 5 puan toplayan Kahramanmaraşspor, kendi evinde hiç galip gelemedi. Temsilcimiz, hafta sonu konuk edeceği rakibi Fethiyespor maçını alarak çıkışa geçmek istiyor.

ASLAN GÖNÜLLERİ FETHETMEK İSTİYOR

2.Lig Beyaz Grupta geride kalan 4 maçta 5 puan toplayan Alpedo Kahramanmaraşspor, lige iyi bir başlangıç yapan ve 4 puanla on üçüncü sırada yer alan Fethiyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Daha önceki sezonlarda Alpedo Kahramanmaraşspor ile birlikte PTT 1. Lig özlemini gideren ve aynı sezon içerisinde Alpedo Kahramanmaraşspor ile ligden geri düşen Fethiyespor ilk haftasını Konya Anadolu Selçukluspor ile yapmış ve karşılaşmayı 0-1 kazanarak ilk galibiyetini deplasman olarak belirlemiş ve lige 3 puanla başlamıştı. Bir sonraki Hafta evinde Bandırmaspor’a 1-3 mağlup olup daha sonraki hafta Deplasmanda ligin iddialı takımlarından Nazilli’ye deplasmanda 2-0 mağlup olmuş dördüncü haftada ise evinde Hacettepe ile 0-0 berabere kalarak 1 puan razı olmuş ve puanını 4 yaparak puan cetvelinde 13. Sırada yer aldı. Fethiye ekibi dün yaptıkları çalışmalarla Kahramanmaraş maçının hazırlıklarına başladı ve bu maçı alıp çıkışa geçmek istiyor.

ASLAN TAKTİK DEĞİŞTİRİYOR

Ligin ilk haftasında sahasında Bugsaşspor ile evinde 1-1 berabere kalan 2 haftada Hatay deplasmanında 3 puanı bulup Ligin 3. Haftasında kendi evinde 0-4’lük skorla Ümraniye yenilgisi alan son hafta ise Kırklareline son dakikada attığı golle sahadan berabere ayrılan Alpedo Kahramanmaraşspor, 2 yıl aradan sonra Fethiyespor ile ‘Eğe Derbisi’nde’ karşılaşmaya hazırlanıyor. Ligin dördüncü haftasında deplasmanda Kırklarelispor karşısında iyi bir futbol ortaya koyan ve zorlu deplasmandan 1 puanla dönen kırmızı- Beyazlılar, sahasında Fethiyespor’u yenerek, Eğe Derbisi’ni kazanmak hem de yükselen form grafiğini sürdürmek istiyor. Kırklarelispor maçının ardından Kahramanmaraş’ta toplanan takım, Hanefi Mahçiçek stadyumunda, teknik patron Mehmet Erdal Alparslan yönetiminde hazırlıklara başladı.   Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda daha sonra futbolcular iki gruba ayrılarak, dar alanda çift kale maç yaptı.