Millet İttifakı İYİ Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, Kadınlar Günü buluşmasında büyük coşkuyla ve alkışlarla karşılanandı. Paksoy, yaptığı konuşmada, “Gönüllerinizi kazanmak büyük mutluluk. Sizlerin bu sevgisine can dayanmaz” dedi.

Eşi Canan Paksoy’unda ev sahibi olarak yer aldığı programda, Millet İttifakı İYİ Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Başta analarımız, eşlerimiz olmak üzere tüm kadınlarımızın saygı, şükran ve hürmetle selamlıyorum” dedi. Gerçekleşen karanfil dağıtım programında yer alan Paksoy, hazırlanan stantta karanfil dağıtımın ardından, Millet İttifakı İYİ Parti Kadınları tarafından Üstel Düğün Salonunda organize edilen programa katıldı.

Yoğun katılımın ve büyük coşkunun yaşandığı kadınlar günü toplantısında alkış sağanağı altında karşılanan Millet İttifakı İYİ Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, gördüğü sıcak, samimi ve yoğun ilgi karşısında oldukça duygulandı.

Alkışlar ve sloganlar eşliğinde salonu hınca hınç dolduran Elbistanlı kadınlara hitap eden Abdullah Paksoy, yaptığı kısa ve öz konuşmasında duygu ve düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi:

“Başta analarımız, eşlerimiz olmak üzere tüm kadınlarımızın saygı, şükran ve hürmetle selamlıyorum. Sizlerin gönüllerinin kazanmak bizler için büyük mutluluk. Gönüllerinizi kazandığımızı görmek bizleri çok mutlu etti. Hanım kardeşlerim, bir gün değil her gün hatırlanmanız temennisiyle gününüz kutlu olsun. İnanın sizlerin bu sevgisine can dayanma can.”

Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, eşi Canan Paksoy ile yüzlerce kadını selamladıktan sonra, Elbistan’a hizmet projelerini anlattı.