Cumhur İttifakı AK Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürbüz, davetli olarak yer aldığı MHP İstişare Buluşmasında yaptığı konuşmada rakiplerine ve Cumhur İttifakı karşıtlarına adeta gözdağı verdi: “Biz meydanlara inersek meydanları size dar ederiz.”

Cumhur İttifakı AK Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürbüz, AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Av. Hasan Sungur ile birlikte davetli olarak yer aldığı organizede yaptığı konuşmada ilginç ve çarpıcı ifadelere yer verdi.

Cumhur İttifakına övgüler yağdıran, Türkiye’de AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin Türkiye’nin iki lideri olarak tanımlayan Gürbüz, konuşmasında rakiplerine ve Cumhur İttifakını eleştirenler sert çıktı.

MHP ve Ülkü Ocakları ile davetlilerin alkışlarla desteklediği Gürbüz, yaptığı konuşmada MHP’ye övgüler yağdırdı, siyasi rakiplerine adeta gözdağı vererek şu ifadeleri kullandı:

“Ben MHP’nin de Elbistan Belediye Başkanı olacağım. MHP bugüne kadar kimseyi satmadı, bölmedi. Bizim iki liderimiz var. Biri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, diğeri ise Sayın Dr. Devlet Bahçeli’dir. Biz, hepimiz kardeşiz.

Elbistan’ı kimseye yar etmeyeceğiz. Biz meydanlara inersek meydanları size dar ederiz. Elbistan yerli ve milli adamların yeridir. Ben aynı zaman da MHP’nin de Elbistan Belediye Başkan Adayıyım. Sen de HDP’nin adayıyım diyebiliyor musun?”