Cumhur İttifakı AK Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürbüz adeta ziyaretçi akınına uğruyor. Esnaf, vatandaş ve sivil toplum kuruluşları bir anlamda iade-i ziyaretle Gürbüz’e desteklerini açıkça ifade ediyorlar.

                AK Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürbüz, gerçekleştirdiği çeşitli ziyaret ve seçim çalışmalarından kalan zamanlarda gününü AK Parti Seçim Bürosunda geçiriyor. Etkin ve aktif seçim çalışmaları ile dikkat çeken AK Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı Gürbüz, başarılı olduğuna inandığı ziyaretlerin karşılığını görmeye devam ediyor.

                Gürbüz, esnaf, vatandaş ve sivil toplum kuruluşlarına yaptığı ziyaretlerinin karşılığını seçim bürosuna iade-i ziyaret olarak görmenin kendisini mutlu ettiğini ve daha da umut dolu olmasına katkı sağladığına ifade ederek, şu değerlendirmelerde bulundu:

                “Seçim çalışmalarına başladığımız andan itibaren her anımızı vatandaşlarımızla, esnafımızla ve Elbistan’ı temsil eden sivil toplum kuruluşlarıyla geçirdik ve ziyaretlerimiz yine aklamadan devam ediyor.

                İyi niyetli, samimi ve güven veren seçim çalışmalarımızın iade-i ziyaret olarak geri dönmesi bizleri mutlu ediyor ve daha da güçlendiriyor. Seçim büromuza gelen, bizleri ziyaret eden ve her an desteklerini esirgemeyen tüm partililerimize, dostlarımıza ve vatandaşlarımıza içtenlikle teşekkür ediyorum.

                Bu inanç, bu destek ve bu güvenle 31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimlerinde başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum. Ziyaretleri ile bizleri güçlendiren tüm misafirlerimize ve gönül dostlarımıza içtenlikle teşekkür ediyorum.

                Belediyeciliğin gönül işi olduğunu bir kez daha ifade ederek, Elbistan halkına saygı ve şükranlarımı sunuyorum.”