Zübeyde ve Ömer Faruk Şirikçi ailesinin  hanımefendi kızları  Fatma Zehra, Bediha ve Mustafa Yılmaz ailesinin  beyefedi oğulları Yasin  iyi ve kötü günde birbirlerine destek olmak, ömür boyu sadakatle  mutluluğu devam ettirme adına düzenlenen muhteşem bir düğün organizasyonu ile dünya evine girdiler.

Habere Ait Tüm Fotoğraflar

“Bu mutlu günümüzde , Siz kıymetli dostlarımızla birlikte olmak dileğiyle” davette bulunan bu yeni çiftlerinin davetine dostları ve akrabaları büyük ilgi gösterdi. Siyasi erkan, kurum müdürleri, eş ve dost yoğun bir şekilde katılım sergiledi.

İslami kurallar içerisinde gerçekleşen düğün merasiminde Onikişubat Belediye başkanı Hanefi Mahçiçek tarfından gençlerin nikahları kıyıldı. İl Müftüsü Celal Sürgeç tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua yapıldı, ilerleyen süreçte de farklı hocalar tarafından dualar yapıldı.

12 Temmuz 2019 Cuma günü Kahramanmaraş Saffron Otelde 19.30-23.00 saatleri arasında düzenlenen düğün töreni Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay , AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Göksun Belediye başkanı Hüseyin Coşkun Aydın , Ak parti il ve İlçe yönetim kurulu üyeleri, Millî Eğitim yöneticileri, kurum il müdürleri kalabalık bir katılımla, unutulmaz izler ve hatıralar bırakarak sona erdi.

http://marastahaber.com/ ailesi olarak yeni kurulan bu yuvaya ebedi saadetler diliyoruz.