Kahramanmaraş’ta RİMSA Tekstil Fabrikasının kurucusu ve sahibi, İl Millî Eğitim Müdürlüğünde Şube eski müdürlerinden yeni iş adamı Ramazan Saçmalı, yıllardır kendine has olarak uyguladığı “Geleneksel İftar Yemeği” buluşmasında iftar sofrasını eğitimci dostlarıyla paylaşarak hasret giderdi.

Habere Ait Foto Galeri İçin Tıklayın

Geçmişte ve günümüzde eğitim yöneticiliği yapmış veya devam eden Ahmet Akpınar, Metin Polat, Salim Kılınç, Mustafa Hatipoğlu, Ramazan Çetinkaya, Turan Çankaya, Ökkeş Turaç,Mehmet Törer, İdris Gökçe ve Hayri Şenyiğit’i RİMSA Tekstil Fabrikasında kabul eden Ramazan Saçmalı, dostlarına fabrikayı gezdirerek, çalışma sistemi hakkında onları aydınlattı.

Geleneksel  “İftar Yemeği” buluşması geçmişten günümüze kadar gelen bu güzel dostlukların tazeliğini korumasına neden olurken daha önceki hatıralar heyecanla yeniden yaşanırcasına anlatıldı. Sohbette Kahramanmaraş Eğitiminin dünü, bugünü ve geleceği konuşuldu. Bazen neşe bazen de duygu anlar yaşandı.

İçinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayı ve paylaşmanın önemine dikkat çeken Ramazan saçmalı “Uzun yıllar karşılık beklemeden arkadaşlık kurduğumuz, kardeşçe geçindiğimiz bu güzel insanlarla bir araya gelmek, onlarla hatıraları paylaşmak, fikir alışverişinde bulunmak beni mutlu ediyor ve hep birlikte stres atıyoruz. Katılımları için kendilerine teşekkür ediyorum” Dedi.