Kahramanmaraş’ta RİMSA Tekstil Fabrikasının sahibi, İl Millî Eğitim Müdürlüğünden Şube Müdürü emeklisi Ramazan Saçmalı, kendine has “Geleneksel İftar Yemeği” buluşmasında iftar sofrasını dostlarıyla paylaşarak hasret giderdi.

Saçmalı geleneksel hale getirdiği ve dostlarıyla sık sık bir araya geldiği yemek programlarından “İftar Yemeği” buluşmasını bu kez Kahramanmaraş’ın isim yapmış bir lokantasında gerçekleştirdi. Hayatta olduğu müddetçe bu geleneği devam ettireceğine dikkat çeken Ramazan Saçmalı şu ifadeleri kullandı:

“Şehrimiz artık eskisi gibi değil, çok büyüdü. İnsanların günlük çalışma tempoları onların sık sık bir araya gelmelerini engelliyor. Geleneksel hale getirdiğim yemek programlarımızla, uzun yıllar kardeşçe, dostluk kurduğumuz arkadaşlarımla bir araya gelmek, onlarla hatıraları paylaşmak, fikir alışverişinde bulunmak beni mutlu ediyor ve hep bir arada stres atıyoruz.” Dedi.

Saçmalı’nın iftar sofrasına Diş Doktoru Mahir Şişman, Valilik Özel Kalem Müdürü Murat Devrek, emekli Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Arslan Reyhanlı ve Selahhatin  Aksoy, Dr. Ahmet Oğuzhanoğlu katıldı. İftardan sonra geçmiş ve gelecekten konuşularak hatıralar tazelendi anlamlı muhabbet ortamı oluşturuldu birlik ve beraberliğin en güzeli sergilendi.