Sevim ve Mehmet Emin Akkurt ailesinin hanımefendi kızları Şeymanur, Özlem ve Abdullah Kahvecioğlu ailesinin  beyefedi oğulları Yunus Emre  iyi ve kötü günde birbirlerine destek olmak, ömür boyu sadakatle  mutluluğu devam ettirme adına bugün (07 Temmuz 2020) düzenlenen muhteşem bir düğün organizasyonu ile dünya evine girecekler.

 “Her dua nasibine, her nasip vaktine esirdir. Bu güzel vakti birlikte geçirmemiz dileğiyle…” diyerek davette bulunan bu yeni çiftlerinin davetine dostları, akrabaları siyasi erkan ve kurum müdürlerinin büyük ilgi göstereceği beklenmektedir.

07 Temmuz 2020 Salı günü Kilis “Beyaz Köşk Düğün & Davet” salonunda (Devlet Hastanesi Kavşağı Opet Petrol Arkası) 19.00-23.00 saatleri arasında düzenlenen düğün törenine Kahramanmaraş eğitim camiasından ve bürokrasiden çok sayıda katılım gerçekleşecek.

İlimiz de 4 yılı aşkın İl Millî Eğitim Müdürlüğü yapan, başarılı yönetimiyle hoş bir seda bırakan Mehmet Emin Akkurt ailesine, Kahvecioğlu ailesine ve yeni kurulan bu yuvaya http://marastahaber.com/ ailesi olarak ebedi saadetler dileriz.