Kahramanmaraş’ta ki Şeyh Ali Sezai Efendi Külliyesi Gâlibi Vakfı temsilciliği yıl boyunca yaptığı yardım ve paylaşımlarına Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla daha da hız kazandırdı.

Adana, Adıyaman, Ankara, Antalya,  Çorum, İstanbul,  Gaziantep Konya, İnegöl, Şanlıurfa, Isparta, Kırıkkale ve Kahramanmaraş’ta şubesi bulunan Galibi Vakfının Kahramanmaraş’ta bulunan Ali Sezai Kurtaran (Efendi) Külliyesi 365 günü hizmet vererek yiyecek, giyecek vb. yardımlarını arttırarak devam ettiriyor.

Gönüllülük esasları çerçevesinde hizmet veren Kahramanmaraş Galibi Vakfı Ali Sezai Efendi külliyesi özellikle ihtiyacı olan herkese ve Kahramanmaraş’ta bulunan Suriyeli muhacirlere kullanılmamış yeni ayakkabı ve giyim konusunda desteklerini sürdürüyor.

Kahramanmaraş Merkez Dulkadiroğlu Kurtuluş Mahallesinde bulunan Şeyh Ali Sezai Efendi Külliyesi Gâlibi Vakfı Şeyh Ali Sezai Efendi Külliyesi temsilcisi emekli öğretmen Enver Yanık Vakıf çalışmaları ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

Vakıf Kurucumuz Hasan Galip Kuşçuoğlu’nun vefatından sonra bu görevi H.Ali Yetkin Şekerci efendimiz sürdürüyor. Çalışmalarımız gönüllülük esasları doğrultusunda yapılıyor. Bizler, insana hizmet Hakk’a hizmettir düşüncesinden yola çıktık. Ve bu çizgide hareket ediyor, yardım için elimizden gelen çabayı harcıyoruz.” Dedi.