Başket Ankara GATA’da tedavi gören yaptığı haberleriyle haber sitemize de destek ve katkı veren  Elbistan Gündem Haber Kurucusu ve İmtiyaz Sahibi, Gazeteci-Yazar HASANAKİ’nin (Hasan Temel) tedavisi devam ediyor.

Başarılı bir operasyonun ardında Radyoterapi uygulamasının sürdüğünü belirten HASANAKİ, “Daha sağlıklı günlerde buluşmaya az kaldı” dedi.

Yaklaşık 1.5 yıldır süren rahatsızlığın artması üzerine Başkent Ankara GATA Kulak-Burun-Boğaz Polikliniği Anabilim Dalı Başkanlığında 8.5 saat süren başarılı bir ameliyatın ardından tedavi sürecine başlayan Elbistan Gündem Haber Kurucusu ve İmtiyaz Sahibi HASANAKİ, Radyoterapi bölümündeki tedavisi 1 aydır devam ediyor.

Ameliyat sonrası 6 hafta Radyoterapi Tedavisi uygulanan HASANAKİ, okuyucularına, dostlarına, meslektaşlarına ve dostlarına sağlıklı ve güzel haberler aktardı. HASANAKİ, “Yaşanan talihsiz ancak son anda büyük bir şansa dönen süreçte zorlu bir ameliyat ve yoğun bakım dönemini sağlıkla atlattım. Bu süre içinde dostluğun, arkadaşlığın, sevginin, saygının, ektiğini biçmenin ve dahası yaşamın güzel insanlarını hep yanımda buldum. İşte bu buluş yaşama değer katan değerler oldu. Şu anda tedavi sürecini 2. aşamasına geldik. Sağlıkla devam ediyor. Allah kimseye dermansız dert vermesin. Allah insana gerçek anlamda dost, arkadaş, yoldaş versin. Sevilmek, sayılmak, sahip çıkılmak dünya değeridir. Bunu gördüm bunu yaşadım. Yaşatana binlerce kez teşekkürler. Varlık; yiyip bitirdiğin değil yiyip te bitiremeyeceğindir.”