Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri alanında Kahramanmaraş’ın önde gelen isimlerinden “CANSE Güzellik Salonu” yeni mekânında açılış kokteyli ile misafirlerine ev sahipliği yaptı.

Güzellik Salonunun açılısını Kahramanmaraş Valiliği Özel Kalem Müdürü H.Murat Devrek ve İl Millî Eğitim Müdür vekili Ahmet Akküncü yaptı. Açılış konuşmalarında H.Murat Devrek özellikle bayanlara yönelik bu tür işyerlerine ilimizin ihtiyacı olduğuna dikkat çekerek salonun şehrimize hayırlı olmasını diledi. Kokteyle çok sayıda katılım oldu. Güzellik salonunun açılısına müteakip misafirlere tanıtımlar yapıldı. Güzellik salonu işletme sahibi Fatmanur Metin ise  “güzelliğe dair her şey sloganıyla yola çıktığımız ve hizmette kalite anlayışıyla devam ettiğimiz aradan gecen 10 yılsonunda değerli müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için yeni mekânımızı açmış bulunmaktayız.

Habere Ait Foto Galeri için Tıklayın!

Müşterilerimizi en iyi şekilde ağırlamak için en ince detaya kadar düşündük. İşyerimizde güzellik ve sac bakım hizmetleri alanında kuaför, epilasyon, Sir ağda, kalıcı makyaj, porselen makyaj, brazilian fon, manikür, pedikür, zayıflama vb. Hizmetleri sunulmaktadır. Ayrıca çocuklu olan müşterilerimizin rahatlığı da düşünülerek çocuk oyun odası hazırlanmıştır. müşterilerimizin gönül rahatlığıyla gelebileceği nezih, hijyenik koşullar altında klimalı ortamda deneyimli ve güleryüzlü personelleriyle hizmetimize yeni mekanımız Mimar Sinan Mahallesi 12.sok.Gülnaz Apt.B Blok altı Çocuk Hastanesi civarında da kaldığımız yerden devam etmekteyiz.” diyerek tüm bayanlarımızı yeni mekanı görmeleri için davet etti.

Habere Ait Foto Galeri için Tıklayın!