Kahramanmaraş’ta Kurumsal Kimliğini İspat Etmiş, Tecrübeli Kadrosuyla, Her Marka ve Model Bilgisayar tamiri, Yazıcı Tamiri, Bakım ve Servisi, Yerinde Hizmet ve Çözüm Mavitek Bilgisayar’da.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

“Bugüne kadar uğramadıysanız geç kalmış sayılmazsınız. Size bir telefon kadar yakınız ve her zaman çay ve kahve içmeye bekleriz, buyurun tanışalım” diyen Mavitek Bilgisayar Sahibi Mustafa AKBAŞ daha sonra şu bilgileri verdi:

“Bilgisayarınızda, yazıcılarınızda, CDD Kamera ve DVR kayıt cihazlarınızda meydana gelebilecek yazımsal ve donanımsal problemlerinizi teknik servisimizle güven içerisinde hızlı, kaliteli ve ekonomik bir şekilde çözmeye hazırız.

Bilgisayar bakım onarım hizmeti veren firmamız, bilgisayara formatlama, donanımsal ve yazılımsal sorunları giderme, program yükleme, BİLSA yazılımları, CDD Kameralar, DVR Kayıt Cihazları, Notebook Tamiri, Okulistik Yayınlar, Renkli Yazıcı, Gece Görüş Kameralar, Tablet Pc, ile ilgili sorunları giderme gibi pek çok konuda Teknik servisimiz hizmetinizdedir. Akınsoft ana bayii, Okulustik bölge müdürlüğü,Bilsa ana bayii ve Epson Gold partner çözüm ortağıyız. Mavitek Bilgisayar olarak müşterilerimizi teknoloji ile buluşturmaya devam ediyoruz,  biz Kahramanmaraş’ta teknolojinin temsilcisiyiz. “ dedi

Mavitek Bilgisayar : Tel: 0344 216 0640

Gsm: 0541 787 2496

mavitekbilgisayar@hotmail.com

ADRES: Mimarsinan Mah. 48022. Sk. Akkent 3 Sitesi Altı (12 Şubat Parkı karşısındaki Zekeriya Tanrıverdi Camii arkası)

ONİKİŞUBAT

KAHRAMANMARAŞ

46050

TÜRKİYE