Elbistan’a bağlı Doğan Beldesinde AK Partiden 2 dönem başarılı hizmetlere imza atan ve kendisine kasabası için “İlçe Gibi Kasaba” yakıştırması yapılan Öğretmen Başkan Cengiz Mezdeği, Elbistan Belediye Başkanlığı için AK Parti İlçe Başkanlığına aday adaylığı müracaatında bulundu.

Sadece AK Parti değil her kesimden ve her partiden, yapısı, bilgisi, mütevazı kişiliği, insancıl yaklaşımları ve hizmet adamlığı ile gönüllerde taht kuran Doğan Belediye Başkanı Cengiz Mezdeği için, Elbistan Belediye Başkanı olması yönünde yoğu talep ve istek vardı.

Yapılan olağan üstü hizmetlerle adeta “Hizmete Doyan Doğan” ve “Hizmetin Bittiği Kasaba Doğan” yakıştırmalarının yapıldığı Doğan Beldesinin mahalle statüsüne kavuşacak olması sonucunda ufkunu ve ideallerini genişleten Öğretmen-Başkan Cengiz Mezdeği, çevresinin, partisinin ve halkın yoğun desteği ile “Durmak Yok Yola Devam” sloganı ile ilk adımı attı ve Elbistan Belediye Başkan Aday adaylığı için resmi müracaatını yaptı.

Çalışkanlığı, insanlarla geçimi, duruşu, hizmet alımları ve sunumlarındaki başarısı, dürüstlüğü, şaibesiz ve dedikodusuz yaşamı ile her alanda örnek kişilik sergileyen Cengiz Mezdeği’nin AK Partiden Elbistan Belediye Başkan Aday Adayı olması Elbistan ve bölgesinde büyük memnuniyet yarattı.

Yapıla ilk resmi müracaatların ardından aday adaylığını resmiyete döken Başkan Cengiz Mezdeği, önümüzdeki günlerde seçim çalışmaları ve aday olabilmek için yoğun bir programa başlayacak. AK Parti Merkezi, AK Partili Milletvekilleri, siyasiler ve diğer yetkili ve etkili organlarla uyumlu birlikteliği ve yakınlığı ile örnek bir yapıya sahip olan Başkan Cengiz Mezdeği’ya başarılar diliyoruz.