“Elbistan ve Bölgesinin Yerel Medyada Yüz Akı” sloganı ile yayın hayatının 5 yılının görkemli bir törenle kutlaya Elbistan Gündem Haber’e Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, başarılar dileğinde bulundu.

                Başarılı, istikrarlı, güven veren ve tarafsız habercilik anlayışı ile kamuoyu tarafından takdirle karşılanan Elbistan Gündem Haber’e bir övgü de Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer’den geldi. Elbistan Gündem Haber Kurucusu ve İmtiyaz Sahibi Gazeteci-Yazar Hasanaki’nin Vali Güvençer’e takdim ettiği gazete sayılarını titizlikle inceleyen ve okuyan Güvençer, tasarımı, renkliği ve haber doluluğu ile beğeniyle karşıladı.

Kendisine takdim edilen gazeteleri okumak için alan Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Elbistan Gündem Haber Kurucusu ve İmtiyaz Sahibi Gazeteci-Yazar Hasanaki’yi kutlayarak, başarılı yayıncılığın devamı dileğinde bulundu. Hasanaki ile Vali Güvençer’e düşünce, takdir ve övgülerinden dolayı teşekkür ederek, gazete sunum amacıyla başlayan tanışma, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafları ile noktalandı.