Bursa’da Yaşayan Elbistan İlçesinden İğdeli Bayan Mühendis Kasaba Öğrencilerini Sevindirdi.

                Bursa’da yaşayan Bilgisayar Mühendisi Perihan Günal, kasabasında eğitim gören öğrencilere kışlık ayakkabı yardımında bulundu. Ayakkabılar Elbistan Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt tarafından İğde Der yetkilileri aracılığıyla okul yönetimine teslim edildi. Perihan Günal’a bu yardımseverliği nedeniyle yıllar öncesinin dizi filmin karakteri “Perihan Abla” yakıştırması yapıldı.

                İğde Der önemli ve anlamlı bir paylaşımda daha rol aldı. Aslen İğde doğumlu olan ve Bursa’da ikamet eden Bilgisayar Mühendisi Perihan Günal, eğitim gördüğü okulda ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık ayakkabı yardımında bulundu. İğde Şehit Ali Beyaz İlköğretim Okulunda eğitim gören öğrenciler arasında ihtiyaç sahibi olanların tespitinin ardından Bursa’dan gönderilen ayakkabılar, Elbistan Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt tarafından İğde Der aracılığıyla okul yönetimine teslim edildi.

                40 çift kışlık botu İğde Der aracılığıyla Şehit Ali Beyaz İlköğretim Okulu yöneticilerine teslim eden Elbistan Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt, anlamlı ve önemli paylaşımı için Bilgisayar Mühendisi Perihan Günal’a teşekkür etti. Hassas düşüncesinden dolayı kutladı.

                İğde Der Başkanı Mehmet Önat, Yönetim Kurulu Üyeleri Yahya Marangoz ve Oktay Pamuk’da yaptıkları değerlendirmelerde, düşünce paylaşım güzelliğinden dolayı hemşerileri Perihan Günal’a teşekkürlerini sunarak, kurulan paylaşım köprüsündeki katkıları için dernek üyeleri ve kasaba halkı adına memnuniyetlerini ifade ettiler. Okul Müdürü Bilal Bozkurt ise yaşanan ve yaşatılan güzellikte katkısı olan herkese teşekkür etti.