EÜAŞ Maden Sahaları Daire Başkanı Cuma Ali Taştekin, Türkiye Maden İşçileri Sendikası EL-AF Şubesini ziyaret etti.

Taştekin ve beraberindeki heyeti Şube Başkanı Adil Bölükbaşı ve yönetim kurulu üyeleri büyük bir dostluk ve samimiyet içerisinde karşıladı ve ağırladı.

Elektrik Üretim A.Ş. Maden Sahaları Daire Başkanı Cuma Ali Taştekin ve beraberindeki heyet Elbistan Maden İş Şubesini ziyaret ederek, Başkan Adil bölükbaşı ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşmelerde bulundu. Afşin-Elbistan Linyitleri İşletme Müdürü Ahmet Yaldız’da ziyarette yer aldı.  Ziyaret ve görüşmeler hakkında değerlendirmelerde bulunan ve Maden İş EL-AF Şubesi ile AEL’de çalışan personele övgüler yağdıran EÜAŞ Maden Sahaları Daire Başkanı Cuma Ali Taştekin şunları söyledi:

“Sayın Başkan Adil Bölükbaşı Ankara’da bizlere ziyaretlerde bulunmuştu. Biz bu ziyaretle aynı zamanda iade-i ziyaretimizi gerçekleştirmiş oluyoruz. Kendilerinin konumları ile bizim konumlarımız aynı. Yani aynı zamanda kendileri meslektaşımızdır. AEL Açık Kömür Havzasında çeşitli incelemelerde bulunduk.  İşletmelerimizdeki çalışma sistemlerini yerinde görme imkânına sahip olduk.

Kışla köyü açık havzasında Türkiye’ye ve dünyaya örnek olabilecek sıkılaştırma operasyonu yürütülüyor. Takdire şayan bir çalışma. Tüm madenci arkadaşlarımı kutluyorum. AEL İşletme Müdürü Sayın Ahmet Yaldız’ı da kutluyorum. Çalışmalar gerçekten çok başarılı. Bu durum gelecek yıllardaki programlarımızı gerçekleştirmek için büyük bir avantaj sağlıyor.”

Maden-İş Sendikası Elbistan Şube Başkanı Adil Bölükbaşı ise, Maden Sahaları Daire Başkanı Cuma Ali Taştekin’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, başarılı çalışmaların devam edeceğini dile getirdi. Maden İş Sendikası EL-AF Şubesi olarak daha gayretli olarak üretimdeki başarıyı artıracaklarını söyledi.

Ziyaret ve görüşmelerin ardından Başkan Adil Bölükbaşı ile yönetim kurulu üyeleri EÜAŞ Maden Sahaları Daire Başkanı Cuma Ali Taştekin ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.