Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, beraberinde Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Bülent Belli ve Emniyet Müdürü Barış Murat Başol ile birlikte Elbistan Polis Evini ziyaret etti.

Eski hükümet konağı olan yüz yıllık tarihi yapıda yapılan restorasyon işlemlerinden sonra ki son halini yerinde gördü. Emniyet Müdürü Başol’dan çalışmalar ve sunulan hizmetler hakkında kapsamlı bilgiler aldı.

Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, çeşitli inceleme, gezi ve ziyaret serisini sürdürmeye devam ediyor. Kaymakam Akkoyun, yaklaşık 100 yıllık tarihi yapı olma özelliğini elinde bulunduran, eki hükümet konağı, adliye binası ve kaymakamlık olarak kullanılan, yapılan yenileme çalışmalarının ardından Elbistan Polis Evi olarak kullanıma açılan tesiste incelemelerde bulundu.

Beraberinde Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Bülent Belli ve Emniyet Müdürü Barış Murat Başol ile yapılan çalışmalar ve hizmetler hakkında bilgiler alan Kaymakam Akkoyun, Elbistan’ın güzel ve önemli bir değere sahip olduğunu dile getirdi. Emniyet Müdürü Başol’dan yapının tarihçesi ve işlevleri hakkında bilgiler alan Akkoyun, hizmet sunumunda bulunan personel ile de sohbetlerde bulundu. Başarılı çalışmalar dileğinde bulundu ve Elbistan Polis Evinin Elbistan’a yakışan bir hizmet olduğunu ifade etti.