Elbistan’da Milliyetçi Hareket Partisi, Ülkü Ocakları ve Ülkücü İşçiler Derneği tarafından gerçekleşen ortak organize ile Ulu Camide şehitler için mevlit okutuldu. Mevlit organizesinde Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bölünmez bütünlüğü için canları feda eden şehitler saygı, şükran ve dualarla bir kez daha anıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kılıç ve Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı İbrahim Çil tarafından organize edilen mevlit programında 25. dönem MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan’da yer aldı.

MHP Elbistan İlçe Başkanı Demir, mevlit program sonrasında yaptığı değerlendirmelerde, son 2 ayda gelen şehit haberlerinin Türk toplumunu ve Milliyetçi Hareket Partisini derinden yaraladığını ifade etti. Demir açıklamasının devamında, teröristlerle müzakere değil, mücadele edilmesi gerektiğini vurguladı. Tüm şehitlere Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileğinde bulunan Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan içinde, gündemde başkanlık sistemi değil şehitlerimizin olması gerektiğini söyledi.

Başkan Demir açıklamalarında ayrıca, şunları söyledi:

“Şehitlerimiz için Ulu Camide Kur’an-ı kerim okuttuk. Bu anlamlı organizede bizleri yalnız bırakmayan 12 Şubat İlçe Başkanı, Türkoğlu İlçe Başkanı,  25 Dönem Milletvekilimiz Sefer Aycan beye ve Ömer Özkan’a, Kahramanmaraş’tan gelerek  MHP Elbistan İlçe Teşkilatının yanında oldukları için kendilerine ve ayrıca Elbistan Halkı ile dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Şehitlerimize bir kez daha Allahtan rahmet diliyorum. Saygılarımı sunuyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene.”