MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Elbistan İlçe Jandarma Komutanlığı’na başsağlığı, moral ve destek ziyaretinde bulundu. Başkan Demir, ziyaret dolayısıyla yaptığı değerlendirmelerde, “Saldırılar devletin ve milletin beraberliğinedir” sözleri ile birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

Başkan Demir, İlçe Jandarma Komutanı Vural Ekiz’i ziyaretinde, beraberindeki heyet ile birlikte 17 Aralık’ta Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerleri taşıyan halk otobüsüne yönelik vatan hainleri tarafından gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen 14 asker ve tüm şehitler için başsağlığında bulundu.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir şunları söyledi:

“Milletimizin başı sağ olsun. İstanbul’da polisimize yönelik hain saldırının ardından yüreğimizi dağlayan haber Kayseri’den geldi. Kahraman Mehmetçiğin karşısına çıkmaya cesaret bulamayan alçaklar, kalleşçe silahsız şekilde çarşı iznine çıkan askerlerimizi hedef aldı. Bu hain saldırı devletimizin birliğine, milletimizin birliğine, bütünlüğüne, gelecek ile ilgili umutlarımıza, beklentilerimize yapılmış bir saldırıdır.

Terörün ulaşmaya çalıştığı amacının önündeki en büyük engelin bizim birlik ve beraberliğimiz olduğunu düşünüyorum. Biz ne kadar güçlü bir şekilde durursak, amaçlarına hiç varamayacaklar. Bu nedenle birlik ve beraberliğimiz son derece önemli. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi. İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Vural Ekiz de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek heyete teşekkür etti.