CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, TBMM’deki çalışma odasından danışmanlarıyla fotoğraf paylaştı. Bu paylaşımı sosyal medyada karşılık buldu ve AK Parti Milletvekili Sofuoğlu’nun çalışma arkadaşları için yaptığı “Emirerlerim” paylaşımına, “FOTONİSPET” olarak yorumlandı.

Çalışmaları ve çabaları ile “Atom Karınca” yakıştırması yapılan CHP Kahramanmaraş Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali Öztunç’tan danışmanlarını sosyal medyada tanıtarak onlar için, “Çalışma arkadaşların, yoldaşlarım” yorumunda bulundu.

Öztunç’un “Çalışma arkadaşlarım, yoldaşlarım”  notunu düşerek Twitter hesabından paylaştığı fotoğrafa çok sayıda paylaşım ve beğeni yağdı. Akıllara kısa süre önce AK Parti Milletvekili Kenan Sofuoğlu’nun TBMM’de odasındaki masaya ayaklarını uzatarak karşısında duran danışmalarına “Emirerlerim” dediği paylaşımın geldi. Öztunç’un bu paylaşımı fotoğraflı nispet olarak yorumlandı.

Özellikle seçim bölgesi Kahramanmaraş’ta yaptığı çalışmalarla yöre halkına farklı bir siyasi iklimin mümkün olduğunu gösteren Öztunç’un paylaşımına gelen bazı yorumlar ise şu şekilde;

“Yakup Aras: Birilerine ders olsun… Başarılar…”, “Findukkukası: Emir erin yok, ayaklar da masa üstünde değil. Olmamış.”, “Veysel Züldü Akarsu: Hiç espiritüel olmamış cık cık cık : )”, “Unutmaz Sebahat: Başarıların daim olsun. Hızır yoldaşın olsun Ali bey.”, “Binali Başçavuş: Sayın vekil, foto böyle olur. İnsanı seven, insana değer veren. Tebrikler.”, “Vayseni: Ayaklar masanın üstüne; lütfen : )”, “Mesih Demirel: Emirleriniz yok mu ne kadar ayıp.”