Özel Elbistan Yıldız Ortaokulu 2018-2019 eğitim öğretim yılı kayıtlarına esas olacak 03 Mart 2018 tarihinde yaptığı bursluluk sınavında başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi. Okulun konferans salonunda düzenlenen ödül töreninde okul müdürü Nurullah Çelebi KÖKER şunları söyledi.

    Değerli Elbistanlılar;

    03 Mart 2018 tarihinde Elbistan geneli yaptığımız bursluluk sınavında dereceye giren öğrencilerimizi onura etmek için bir ödül töreni tertipledik. 4-5-6-7. Sınıflardan 2000 öğrencimizin katıldığı bursluluk sınavının sonuçlarını geçtiğimiz günlerde açıkladık. Dereceye giren öğrencilerimizi okulumuza davet ettik onlar için hazırladığımız ödül töreni ve akabinde mini kokteylimizle öğrencilerimizin başarılarını tebrik ettik.

    Okulumuzun konferans salonunda her sınıf seviyesinde dereceye giren öğrencilerimize madalya ve başarı belgelerini takdim ettik. Arkasından okul yemekhanemizde kokteylimize başladı. Burada hem öğrenciler hem de velilerle sohbet imkânı bulduk. Okulumuz hakkında bilgilendirme yaptık, isteyen veliler okulumuzu gezdiler, kayıt hakkında bilgi aldılar.

    Davetimize gelme nezaketinde bulunan veli ve öğrencilere teşekkür ediyor, Özel Yıldız bu tür faaliyetlerine devam edeceğini değerli Elbistan’lı hemşerilerimize saygı ile bildirim.