Elbistan’da Bir İşyeri ve Otomobil Kül Oldu

Elbistan’da çıkan yangın sonucu ikinci el eşya satışı yapılan iş yeri ile park halinde bulunan bir otomobil yandı. İş yerinde ve hemen önünde bulunan özel otomobilde çıkan yangın çevrede büyük panik yarattı.

Kümbet Mahallesi, Kümbet Caddesinde bulunan İsmail Yıldız’a ait ikinci el eşya satışı yapılan mağazada başlayan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Yangının aniden başlaması üzerine çevrede bulunan vatandaşlar hemen 110 Yangın hattına haber verdi. Apartman altındaki iş yerinde ve otomobilde çıkan yangın yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. 

Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, içerisinde kanepe, halı ve eski elektronik eşyaların bulunduğu işyerindeki yangına müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışması sonucu kontrol altına alınan yangın söndürülürken, iş yerinin önünde park halinde bulunan  Cemal Arpacı’ya ait otomobilde çıkan yangında zarar gördü.

Can kaybının ve yaralananın olmaması yangının tek tesellisi olurken, iş yeri ve özel otomobil adeta küle döndü. Yangın ile ilgili olarak soruşturma devam ediyor. Kazanın çıkışı hakkındaki neden araştırma sonucunda ortaya çıkacak.