Elbistan Kahramanmaraş Karayolunun 8. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında mucize eseri facia kıl payı atlatıldı. Petrol istasyonundan kendisine bağlı aracı çekerek ana yola dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu çıkan yabancı plakalı araca ana yoldan gelen başka bir araç çarptı. Kazada 6 kişi yaralandı.

                Macaristan plakalı otomobil, arıza yapan Suriye plakalı başka bir araçla petrol istasyonundan ana yola çekerek çıkarken, Elbistan istikametinden Kahramanmaraş istikametine seyir halinde bulunan Ali Çil yönetimindeki 38 LZ 444 plakalı özel otomobil ile çarpıştı.

                Kazada çekici görevini üstlenen ve yine Suriyeli sürücünün kullandığı Macaristan plakalı araç, çarpışmaktan son anda kurtulurken, çekmekte olduğu Suriye plakalı diğer araç kazanın hedefi oldu. Kazada Suriyeli sürücülerin kullandığı otomobillerde bulunan 2 kadın 2 erkek ve 2 çocuk yaralandı.

                Olay yerine gelen 3 ambulansla Elbistan Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların büyük bir şans eseri hayati tehlikesinin olmadığı belirlendi. Korkunç kazada çekilen Suriye plakalı aracın arka sol tekeri ve LPG tankı şiddetli çarpmanın etkisi ile karayoluna savruldu.

                Elbistan Kervansaray Restaurant önünde meydana gelen kazada yaralanan biri hamile kadın ve çocuklar büyük şok yaşadılar. Kazayı gören tanıklar petrol istasyonundan başka bir aracı çekerek ana yola çıkan sürücüsü Suriyeli olan Macar plakalı aracın tedbirsizliği ve dikkatsizliği sonucu kazanın meydana geldiğini ifade ettiler.