MHP Elbistan İlçe Başkanlığı, Elbistanlı Ülkücü Şehitler Hasan Hüseyin ve Bedri Akbaş,’ı mezarlarını ziyaret ederek dualarla yâd ettiler. Kabir ziyaretine MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Ülkü Ocakları Eski Başkanı Murat Kılınç katıldı.

MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Elbistan Ülkü Ocakları Eski Başkanı Murat Kılınç, Elbistanlı Ülkücü Şehit Kardeşler bilinen Bedri Akbaş ve Hasan Hüseyin Akbaş’ı, ölümünün 38.yıldönümünde kabrinin bulunduğu Çatova (Maraba) Köyündeki mezarları başında dualarla andı. MHP heyeti Akbaş kardeşler için Kur’an-ı Kerim okudu ve dua etti. 

Kabir ziyareti ile ilgili olarak Başkan Demir yaptığı konuşmada duygularını şu sözlerle ifade etti:

“Onların yere düşürmemek için kendilerini toprağa verdikleri bayrağı bize zafere taşımak düşer. Allah rahmet eylesin. Ruhları şad olsun. Mekânları cennet olsun. Emanetleri emin ellerde inşallah. Allah birliğimizi dirliğimizi bozmasın. Şehitlerimizin nur içinde huzur içinde yatmasına vesile olsun. Onlar, bu kutsal dava için en değerli varlıklarını yani canlarını verdiler.

Biz Ülkücüler, çok önemli bir nesli şehit verdik. Fakat biz onların yolunda olacağız. Onların canlarını vererek verdikleri mücadeleyi biz yaşayarak vereceğiz. Bu manevi değerleri ve sorumluluklarımızı bilerek daha gayretli çalışacağız ve bu dava bilin ki bahtiyar olacak.”