Trafik Kazasında Yaralanan Öğretmen Hayata Tutunamadı

Okuluna gitmek için caddenin karşısındaki aracına binmek isterken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan İngilizce Öğretmeni Ece Uğur ne yazık ki yaşam mücadelesini kaybetti. Milli Eğitim camiasını büyük üzüntüye boğan acı olayda en çok etkilenenler Alembey İlköğretim Okulunda karnelerini öğretmenlerinin elinden alamayan öğrenciler ve mesai arkadaşları oldu.

                Pınarbaşı Caddesi üzerinde yolun karşısındaki aracına binmek için hamle yapan İngilizce Öğretmeni Ece Uğur, ağır yaralanmasının ardından verdiği yaşam mücadelesinde hayata tutunamadı. M.A.’nın kullandığı otomobilin şiddetli çarpması ile savrulan ve sert zemine düşen genç öğretmen, yaklaşık 20 gündür komada ve yoğun bakımda tedavi altındaydı.

                Hastanede yaşam mücadelesi veren talihsiz öğretmenleri dua eden öğrenciler öğretmenlerinin bir an önce sağlığına kavuşmasını dilemişler, öğretmenlerine kavuşmak için dua etmişlerdi. 25 yaşında, nişanlı olduğu ve düğün hazırlıkları içinde olduğu ifade edilen İngilizce Öğretmeni Ece Uğur’un hayatını kaybetmesi,  Elbistan Milli Eğitim camiasında da büyük üzüntü yaşanmasına neden oldu.

                Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt, kaybettikleri Ece Öğretmen hakkında, “Komadan sonra alındığı yoğun bakımda hayata dönüş işaretlerini mutlulukla görmüştük. Ne yazık ki Öğretmenimizi kaybettik. Merhuma Rahmet, ailesine ve milli eğitim camiasına başsağlığı diliyorum. Merhum Ece Öğretmenimizin mekânı Cennet, ruhu şad olsun” ifadelerini kullandı.