Şehit Aileleri ve Gaziler ile iftarda Bir Araya Gelen Kaymakam Akkoyun:“Şehit Aileleri ve Gaziler Bize Emanet”

Elbistan Kaymakamlığı tarafından ilçe genelindeki şehit aileleri, gazi ve gazi ailelerine Ramazan ayı dolayısıyla iftar yemeği programı organize etti. Duygulu anların yaşandığı birliktelikte şehit aileleri ve gaziler hatırlanmış olmanın sevincini bir kez daha yaşarken, Kaymakam Akkoyun yaptığı konuşmada; “Şehit aileleri ve gazilerimiz bizlere emanet” dedi.

Yazlık Öğretmenevi’nde düzenlenen anlamlı programa KaymakamTuncay Akkoyun, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Şahin Kocaköse, Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre, İlçe Emniyet Müdür Vekili Mustafa Barış Özcan, Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen Uğur İnce, Elbistan Müftüsü Muhsin Demirel, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Elbistan Temsilcisi İlyas Kebeli ile birlikte şehit yakınları ve gazilerle, aileleri katıldı.

Hep birlikte yenilen iftar yemeği ve İlçe Müftüsü Muhsin Demirel’in yaptığı duanın ardından bir konuşma yapan Elbistan Kaymakamımız Sayın Tuncay Akkoyun, gazilerle şehit yakınlarının kendilerine emanet olduğunu söyledi. Akkoyun yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bu mübarek ayda, bu manevi atmosferde bu akşam sizlerle birlikte iftarı yaptık. İnşallah bundan sonraki günlerde, bundan sonraki Ramazanlarda da hep birlikte böyle huzur içerisinde mutlu bir şekilde sizler ve bizler nice iftarlarda bir araya geliriz. Ben, rahmet ve bereket ayı Ramazan’ın sizlere, ailelerinize, sevdiklerinize, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Akabinde Ramazan bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum. Sizler bizlere emanetsiniz. Sizlerin başımızın üzerinde yeriniz var.

 Kurumlarımız ve gönüllerimiz sizlere sonuna kadar açık. Herhangi bir sorun yaşadığınızda kaymakamlığımız başta olmak üzere bütün kurumlarımız sizlere gereken bütün kolaylığı ve yardımı sağlamaya hazırdır. Sizlerin hayatının kolaylaştırılması ve mutluluğunun arttırılması noktasında her zaman yanınızdayız. Sizlerle birlikte olmaktan gurur ve onur duyduk. Buralara kadar teşrif ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.” Programa katılan gaziler ve şehit aileleri de Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun’a nezaketinden ve davetinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.