Elbistanlı Cumhuriyet Başsavcısının Önlenemez Yükselişi Sürüyor, Karakuş’un Başarıları Taçlanıyor

                Mesleki alanda üstün başarılara imza atan ve başarıları üst düzey terfilerle tescillenen Elbistanlı Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karakuş, İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili görevinin ardından Yargıda Birlik Derneğinin Genel Kurulunda oybirliği ile Yönetim Kurulu Asil Üyeliğine seçildi.

                Geçtiğimiz günlerde Başkent Ankara’da Atatürk Spor Salonunda gerçekleşen, 2 bin 600 hâkim ve savcının katılarak oy kullandığı Genel Kurulda Yargıda Birlik Derneği Yönetim Kurulu Asil Üyeliğine seçilen Elbistanlı Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karakuş, başarılı hizmetlerinin karşılığını bir kez daha aldı.

                Daha önce uzun yıllar Türkiye’nin çeşitli ilerlide Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapan, üstün başarılarını İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili olarak taçlandıran Karakuş, mesleğinde onur duyulan görevlere erişmenin mutluluğunu yaşıyor.

                Yargıda Birlik Derneği Avrupa da en çok üyesi olan bir dernek olarak dikkat çekerken, yargıda paralel yapıya karşı bir araya gelen dört grubun birleşmesi sonucu oluştu. Dernek ayrıca yargının temel sorunları, yargı çalışanlarının çalışma şartlarının iyileştirilmesi gibi konularda faaliyetlerini etkin ve kapsamlı olarak sürdürüyor.