Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı Ekinözü İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipleri her derde deva olmaya devam ediyor. Şahit ve Gazi Ailelerine ziyaretlerde bulunan Jandarma, yaşlı ailelerin sobalarında kışlık temizlik yaptı.

Ekinözü İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahası Çiftlikkale Köyünde bölücü terör örgütü tarafından pusuya düşürülerek saldırıya uğrayarak gazi olan Güvenlik Korucusu Ali Çakır ve aynı olayda şehit düşen Güvenlik Korucusu Ahmet Bolat ile Güvenlik Korucusu Ahmet Güzel’in ailelerine ziyarette bulundu.

Sıcak ve samimi sohbetlerin yapıldığı, sorunların dinlendiği ziyarette bölge insanının günlü bir kez daha kazanıldı. Zorlu kış günlerinde ulaşımın bile yapılamadığı bölgede Jandarma daha sonra aynı mahallede ikamet eden yaşlı ve ihitiyaç sahibi Cevher Ailesine misafir oldu.

Ev Sahibi Ali Cevher ile sohbetlerde bulunuldu, gönüller bir kez daha alındı. Günün tatlı sürprizi ise ağır kış şartları nedeniyle sönmeden yayan sobanın tütmesi üzerine Jandarma, Cevher ailesinin sobasında kışlık temizlik yaparak ayrı bir jestte bulundu.

Şehit ve Gazi aileleri ile yaşlı aile, Ekinözü Jandarma komutanlığı ekiplerine ziyaretlerden duydukları memnuniyeti ifade ederek teşekkür ettiler ve günün anısına Jandarma ile hatıra fotoğrafı çektirdiler