Elbistan Gündem Haber’de Mutlu Bir Gün

10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, Elbistan ve bölgesinde tarafsız, ilkeli ve sorumlu bir gazetecilik hizmeti veren, “Yerel Medyanın Yüz Akı” parolasıyla 7. hizmet yılına giren Elbistan Gündem Haber Gazetesi ve Kurucusu-İmtiyaz Sahibi Gazeteci-Yazar Hasanaki’ye tebrik ve kutlama mesajı yağdı.

Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun ve Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt, gönderdiği çiçekler ile, Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı İlyas Kebeli ve Elbistan Darendeliler Derneği Başkanı Mustafa Eren telefonla, Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük ve Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Paksoy başta olmak üzere bir çok kurum, oda ve dost gönderdikleri mesajla bu anlamlı günü kutlarken, Elbistan Gündem Haber ve Gazeteci-Yazar Hasanaki’ye başarı dileklerinde bulundular.

10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Elbistan Gündem Haber’e ve kendisine gösterilen ilgi ve başarı dileklerine teşekkür eden Hasanaki,

“Başta Elbistan Kaymakamı Sayın Tuncay Akkoyun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Kürşat Bayazıt, gönderdikleri çiçeklerle gazete çalışma ortamımızın adeta Cennete çevirdiler. Ayrıca Elbistan Belediye Başkanı Sayın Durmuş Küçük, Şehit Aileleri Derneği ve Gaziler Derneği Başkanı İlyas Kebeli ile Elbistan Darendeliler Derneği Başkanı Sayın Mustafa Eren, telefonla bu anlamlı ve mutlu günümüze ortak oldular. Diğer yandan bir çok dost ve okuyucumuz bizleri arayarak Elbistan Gündem Haber Gazetesi ailesine başarılı hizmetler temennisinde bulundular. Bu anlamlı ve güzel günümüzde yanımızda yer alan tüm gönül dostlarına içtenlikle teşekkür ederiz” sözleri ile duygularını dile getirdi.